Nagy Ádámék búcsúztak az FA-kupától - reakció

Drámai mérkőzésen vannak túl.

Forrás: bcfc.co.uk

Nagy Ádám csapata, a Bristol City tegnap az FA-kupában volt érdekelt és "újrázott" a Shrewsbury Town otthonában. A felek az új év első napjaiban találkoztak először, de a 0-0-ás végeredmény újrajátszás eredményezett, és ezúttal idegenben szerepeltek a Naggyal a kezdőben felálló piros-fehérek.

A Bristolnál Citynél egy osztállyal lejjeb vitézkedő Shrewsbury Town kihasználta a hazai pálya jelentette előnyt, és szoros mérkőzésen, egy utolsó perces góllal ejtette ki Nagy Ádámékat és lépett csapata a legjobb 32 közé.

A válogatott játékos vezetőedzője, Lee Jonhson már korábban is elmondta, hogy az angol másodosztály rengeteg mérkőzése miatt cseppet sem örült az újrajátszásnak, frissíteni próbált, és a legutóbbi Wigan Athletic elleni bajnoki mérkőzéshez képest négy helyen változtatott a kupameccsre, de mindez nem érintette Nagy Ádámot, vele továbbra is a kezdőben számol(t) az angol vezetőedző.

 

Lee Johnson a mérkőzés után azt nyilatkozta: "El kell ismernünk, ellenfelünk jól játszott mindkét mérkőzésen, de megint megvoltak a lehetőségeink, volt néhány hihetetlen nagy helyzetünk is, de nem használtuk ki ezeket, pedig többször is csak a kapussal voltunk egy az egyben. Most már a ligára kell fókuszálnunk, és a hátralévő 19 meccsen jól teljesíteni"

A Bristol City jelenleg a Championship 9. helyén áll, egy pontra csupán a rájátszást érő 6. helyezéstől, hétvégén pedig Nagyék otthon fogadják a kieső helyen tanyázó Barnsley-t.

ANGOL FA-KUPA:

A LEGJOBB 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT

Shrewsbury Town - Bristol City 1-0

Legfrissebb híreink