Nagy Ádám a magyar válogatottról és a Premier League-ről is nyilatkozott

Az új edzőről is szót ejtett.

Forrás: mlsz.hu

Sajtótájékoztatót tartott a Bristol City, melyen a vezetőedző mellett a magyar válogatott kiválósága, Nagy Ádám is részt vett.

Nagy Ádám szerint a Nowich és a Watford kiemelkedik a bajnokságból, őket a Swansea, a Bournemouth és a Reading követi. Az utóbbi három csapattal kell megküzdeniük a feljutás kivívásáért, a középpályás szerint ha folytatják a fejlődést, akkor harcban lehetnek a Premier League-ért.

Ugyan a sűrű versenynaptár fizikailag és mentálisan is megterhelő, de a fizioterapeutáknak hála gyorsan tudnak regenerálódni Nagy szerint.

Az új edzőt nagyon szigorúnak tartja, akinek erős személyisége van, de Nagy Ádám szerint pont ilyen trénerre van szüksége a csapatnak.

Végül a magyar válogatottra is kitért, a játékos szerint ha megfelelően fel tud készülni a csapat, akkor Lengyelországot is le lehet győzni, ami hatalmas motivációt adna a válogatottnak. Elmondta továbbá, hogy San Marinót és Andorrát sem szabad lebecsülni, mindennek a helyén kell lennie a kisebb csapatok ellen is és fókuszálni kell.

Legfrissebb híreink