Nagy Ádám: A Bologna a kezdetektől tervez velem

Budapest – A volt Fradi játékosnak vegyes érzései vannak.

Forrás: Bologna/Twitter

Nagy Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása a Fradi Tv-nek adott hosszabb interjújában többek között elköszönt korábbi klubjától, a Ferencvárostól, valamint elmondta, miért választotta az olasz élvonalbeli Bolognát.

 

 „Vegyes érzések kavarognak bennem, hiszen az Eb után jó volt újra belépni a Fradi öltözőjébe: itt már mindenkit ismerek, a csapat pedig újra nagy célokért küzdhet – mondta Nagy Ádám a Fradi Tv-ben az nso.hu beszámolója szerint. – Ennek ellenére ott volt a fejemben, hogy ennek nagy valószínűséggel nem leszek a részese.”

 

„Jóformán az utcáról sétáltam be, majd itt kaptam először bizonyítási lehetőséget. Amikor letértem a rossz irányba, ott volt Böde Dani, aki adott nekem egy taslit, de itt megemlíthetjük Lipcsei Gabit és Petit, illetve Máté Csabáékat is, akikre mindig számíthattam” – mondta Nagy a ferencvárosi kezdetekről.

 

A korábban már sokak által feltett kérdésre, azaz, hogy miért választotta az olasz első osztályú Bolognát, a 21 éves középpályás így felelt:

 

„Az elsődleges szempont az volt, hogy játékehetőséget kapjak. Ezt természetesen nem lehet garantálni, de a vezetőedzővel, a másodedzővel és a sportigazgatóval folytatott beszélgetéseim után olyan pozitív visszajelzéseket kaptam, hogy van egy elképzelésük, egy tervük, amelyhez már a kezdetektől fogva hozzá tudom tenni a saját részemet.”

 

A középpályás végül a Ferencváros szurkolóitól is elbúcsúzott:

 

„Szeretném megköszönni az elmúlt másfél évben kapott rengeteg biztatást és szurkolást, amivel engem és a Ferencvárost támogattátok. Remélem, a Ferencváros legalább olyan jó szezont fut majd, mint az előző évben, kiegészülve egy szép Bajnokok Ligája-szerepléssel.

Legfrissebb híreink