Műtét: Huszti beszélt Feczesinnel – nem lehet leírni

Torghelle Sándor is meglátogatta a középpályást.

Forrás:

Mint azt jeleztük, Huszti Szabolcsot, a Vidi középpályását az Újpest elleni találkozón elszenvedett térdsérülését követően hétfőn a székesfehérvári kórházban megműtötték. 

Kedd kora délután Kovács Zoltán sportigazgató Szalai Tamás másodedzővel, Késedi Gábor videoelemzővel, valamint csapatkapitányukkal, Juhász Rolanddal, illetve Elek Ákossal és a korábbi válogatott támadóval, Torghelle Sándorral együtt tért be Huszti Szabolcshoz. A látogatók reményüket fejezték ki, hogy a rutinos játékos mihamarabb vissza tud térni a pályára – jelentette a Vidi honlapja.

"Egy sérülés sosem jön jókor. Sajnos ilyen kiszámíthatatlan a sport, szombaton még bajnokira készülök, ma pedig itt vagyok a kórházban egy komoly műtét után. Egy ártalmatlan szituációt követően sérültem meg, Feczesin Robi csinált egy taktikai faultot, biztos vagyok benne, hogy nem akart sérülést okozni. Jóban vagyunk, beszéltünk is, egyáltalán nincs bennem harag vagy ilyesmi. Amikor Kínában a jobb lábamban elszakadt a keresztszalagom, akkor utána sokan leírtak, hogy ezzel biztos, hogy vége a pályafutásomnak. Ahogy akkor, most is mindent megteszek azért, hogy talpra álljak, még ebben a szezonban ismét pályára szeretnék lépni. Amint elhagyom a kórházat - erre csupán egy-két napot kell várni - el is kezdem azt a rehabilitációs munkát, amit a szakemberek előírnak".

Legfrissebb híreink