Műbalhé után: elismerően beszélt a Vidi válogatottja Szivicsről és Bödéről – ELŐZETES

És persze nem véletlenül.

Forrás:

Kisvárdán vereséggel kezdett a Paks, majd remek játékkal verte a Honvédot, hogy utána pontot raboljon az Újpest vendégeként. 3 forduló alatt tehát 4 pontot szereztek a tolnaiak, ami előrevetíti, hogy a mostani bajnokságban is masszív, szervezett csapat lesz a tolnai alakulat.

Tomiszláv Szivics csapatára azonban az eddigi legnehezebb feladat vár, mert az éllovas, bajnoki címről és kupagyőzelemről ábrándozó Vidit fogadja.

 

„Mindenki tudja, hogy egy jó csapat jön hozzánk, de mi ennek ellenére is a három pontért futunk majd ki a gyepre. Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de egész héten keményen hajtunk, így sikert várok. Csapattársaimmal reméljük, a növekvő szurkolói létszám tendenciája tovább folytatódik, és meccsről meccsre egyre többen látogatnak ki a stadionunkba” - mondta Bartha László, a paksiak részéről.

 

A Vidi felkészülését műbalhé zavarta meg Rus Adrián kapcsán, hiszen a román szövetségi kapitány szavait rengeteg magyar portál átvette, melyben képtelenségeket állított. Az nb1.hu viszont egyből jelezte egyedüliként, hogy sületlenségeket beszél. Mint írtuk, Rus helyzetét megnehezítette, hogy visszatért Fiola Attila, a csapat alapembere, aki volt csapata ellen készült a héten.

 

"Pakson mindig nagyon nehéz nyerni, hiszen szombati ellenfelünk különösen hazai környezetben nagyon veszélyes. Három győzelemmel kezdtük a bajnokságot és szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, de nagyon nehéz 90 perc vár ránk szombat este Pakson. Korábban Szivics mester volt az edzőm, személy szerint kedveltem őt, jó szakembernek tartom, biztos vagyok benne, hogy vele és persze Böde Danival is sokat erősödött nyáron a csapat. Az első fordulóban ugyan kikaptak Kisvárdán, de aztán nagyon magabiztosan győzték le a Honvédot, és az Újpest elleni idegenbeli döntetlen miatt sem lehet okuk szégyenkezésre. Több szempontból is presztízs csata ez számomra, nemcsak azért, mert egykori klubom ellen léphetek ismét pályára, de az egyik legjobb barátom Böde Dani, aki ellenfélként kifejezetten kellemetlen tud lenni. Bízom benne, hogy szombat este a lefújást követően majd Dani jön oda hozzám gratulálni, mindenképp a három pontért utazunk Paksra, ennek szellemében készülünk egész héten"

 

A találkozó holnap 18 órakor kezdődik Pakson.

Legfrissebb híreink