MTK: Torghelle mellett ezek a rutinos játékosok távoznak

Új szelek fújnak a kék-fehéreknél.

Forrás:

Honlapunkon is többször beszámoltunk arról, hogy az élvonaltól búcsúzó MTK keretében komoly változások lesznek. A kék-fehérek elköszönnek a rutinos játékosok zömétől, és Michael Boris elsősorban fiatal tehetségekből próbál ütőképes gárdát építeni. A német szakember több olyan labdarúgónak is bizalmat fog szavazni, akik húzóemberei voltak az U19-es bajnokságot megnyerő MTK-nak.
 

Torghelle mehet - megszólalt az új tulajdonos - NB1.hu

Kanta József jövőjéről is fontos bejelentést tett.

A fővárosi csapat a hivatalos weboldalán jelentette be, hogy Balogh Béla, Torghelle Sándor, Kulcsár Tamás és Vass Ádám is új együttest kereshet magának. Az köztudott, hogy a másodosztályban szereplő klubok nem foglalkoztathatnak légiósokat. 
 
"Mint ismert, a hazai gyakorlat szerint a klubok az NB II-ben nem foglalkoztatnak légiósokat, hiszen ellenkező esetben az egyesületek teljes egészében elesnek a Magyar Labdarúgó Szövetség központi támogatásától. Az MTK Budapest sem tesz kivételt, az érintett labdarúgók sorsáról már zajlanak az egyeztetések. A szóban forgó labdarúgók helyzete egyenként eltérő, mindenkinél keressük a klub és a játékos számára legideálisabb megoldást a helyzet rövid-, illetve hosszútávú rendezésére" - számolt be az MTK weboldala

Legfrissebb híreink