MTK: rendhagyó szurkolói ankét lesz

Hivatalos bejelentés.

Forrás: mtkbudapest.hu

Az MTK közleménye:

"Polyák Balázs sportigazgató és Márton Gábor vezetőedző január 27-én 18 órától válaszol a drukkereink által előzetesen feltett kérdésekre.

A tavaszi idényt megelőzően is sor kerül klubunk hagyományos szurkolói ankétjára - ezúttal azonban rendhagyó formában.

Kivételesen ugyanis nem személyes, hanem online formában áll az érdeklődők rendelkezésére Polyák Balázs sportigazgató, valamint Márton Gábor vezetőedző. Ennek oka az ismert pandémiás szituáció, melynek következtében a személyes találkozást mind szurkolóinkra, mind a csapatra nézve veszélyesnek ítéltük meg.

Klubunk viszont nem szerette volna, ha drukkereink nem tehetnék fel az őket leginkább foglalkoztató kérdéseket az MTK labdarúgócsapatával kapcsolatban, ezért döntöttünk az eddigiektől eltérő lebonyolítás mellett.

Polyák Balázs és Márton Gábor január 27-én 18 órától foglalkoznak majd a szurkolók által előzetesen felvetett témákkal. A kérdéseket két felületen várjuk:

az MTK Budapest Facebook-oldalán kihelyezett posztra kommentként

e-mailben a press@mtkbudapest.hu címre
 
Az online ankétra csütörtökön délután 6 órától egy élő Facebook-videó formájában kerül majd sor az MTK Budapest Facebook-oldalán. Azon szurkolóink, akik ebben az időpontban nem tudják követni sportigazgatónk és vezetőedzőnk válaszait, természetesen később is visszanézhetik a bejelentkezést."
 

Legfrissebb híreink