MTK: milyen problémával kellett megküzdenie az új edzőnek?

Új játékosok tűnhetnek fel a védelemben.

Forrás: mtkbudapest.hu

Az MTK a válogatott szünet után a Puskás Akadémiával találkozik az NB I-ben. A pénteki összecsapáson már Teodoru Vaszilisz fogja irányítani a kék-fehér csapatot. A fővárosiak október 4-én jelentették be, hogy Giovanni Costantino távozik a csapattól. Costantino helyét pedig Teodoru Vaszilisz vette át megbízott vezetőedzőként.

"Hét játékosunk volt a válogatottnál, és sajnos sok játékosunk is sérült, emiatt át kellett szervezni az edzéseket, mivel létszámhiánnyal küzdöttünk" - nyilatkozta az MTK új trénere a problémákról.

Teodoru Vaszilisz arra is próbált figyelni, hogy ne legyen nagy felfordulás az edzőváltás után, inkább gördülékenyen menjen minden. Szerinte könnyen ment ez a folyamat, hiszen ismerik őt a játékosok, semmilyen gondot nem tapasztalt.

Teodoru Vaszilisz úgy véli, az asszisztensedző közelebb áll a játékosokhoz, de a vezetőedzőnek szerinte meg kell tartani a játékosokkal a két lépés távolságot. Bár azt is hozzátette, hogy a futballistái most is bármikor fordulhatnak hozzá.

A Puskás Akadémia elleni összecsapásra is kitért a szakember:

"A védelmet kell rendbe tenni, hiszen új játékosok kapnak szerepet. Erős csapat a Puskás Akadémia, kielemeztük őket. Meg akarjuk szerezni a három pontot, ami nagy löketet adna a csapatnak" - mutatott rá Teodoru Vaszilisz. 

Az MTK-Puskás Akadémia mérkőzés pénteken 20 órakor kezdődik. 

Legfrissebb híreink