MTK-Kisvárda: Supkáék szurkolhatnak a Fehérvárnak

Bele is sérült a meccsbe a várdai tréner.

Forrás: kisvardafc.hu

MTK-Kisvárda 0-1

A negyedik hely és a potenciális nemzetközi szereplés volt a tét az MTK és a Kisvárda találkozóján.

Izgalmas meccset láthattak a tévénézők, melyen nagyrészt a fővárosi alakulat dominált, ennek ellenére egy korai gólnak köszönhetően a várdaiak távozhattak 3 ponttal.

A győzelmével feljött a negyedik helyre a Kisvárda, így amennyiben a Vidi nyeri meg a Magyar Kupa döntőjét, akkor a nemzetközi porondon is bemutatkozhat Supka Attila csapata. 

A mérkőzés végén Supka Attila is megsérült, annyira együtt élt a meccsel.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: LAZAR CSIRKOVICS

A szerb futballista döntötte el a három pont és a találkozó sorsát. Fontos találat volt, hiszen a csapata közelebb került a nemzetközi porondhoz.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: VARGA ROLAND SZABADRÚGÁSA

A 64. percben Karabeljov szabálytalankodása után 23 méterről végezhetett el szabadrúgást az MTK. A labda mögé Varga Roland állt oda, aki egy hatalmas lövést eresztett meg. A labda a lécről azonban Dombóra vágódott, onnan viszont már nem jutott el a kapuba a játékszer. Nem volt szerencséje a fővárosi csapatnak.

A GÓL TÖRTÉNETE:

24. p.: Egy szabadrúgást remekül ívelt középre Leoni, többen is érkeztek a labdára, ami Csirkovics fejéről került a kapuba 6 méterről. 0-1!

A KÖVETKEZŐ FELDAT:

A következő fordulóban az MTK az Újpest vendége lesz, míg a Kisvárda a kiesés elől menekülő Diósgyőrt fogadja.

JEGYZŐKÖNYV:

MTK BUDAPEST–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–1 (0–1)
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Pillók Ádám (Tóth II. V., Huszár B. – Zierkelbach P., Radványi Á.)
MTK: Mijatovics – Alho, Varju, Nagy Zs., Herrera (Cseke B., 82.) ­– Dimitrov (Bíró B., 76.), Kanta (Palincsár, 58.), Kata (Perkovics, 58.) – Varga R., Prosser, Schön. Vezetőedző: Michael Boris
KISVÁRDA: Dombó – Hej, Kravcsenko, Csirkovics, Leoni – Melnik, Karabeljov – Camaj (Kovácsréti, a szünetben), Zlicsics (Jelena, a szünetben), Bumba (Ötvös, 79.) – Sassá (Viana, 83.). Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerző: Csirkovics (0–1) a 24. percben.

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink