MTK-Kisvárda: megszakadt egy sorozat - GÓLOK TÖRTÉNETE

Egy vitatható jelenet is volt a meccsen.

Forrás: mtkbudapest.hu

MTK-KISVÁRDA 1-1

Az MTK eddig mindegyik meccsét elveszítette a Kisvárda ellen, ám most 1-1-es döntetlennel végződött a 8. forduló első meccse. A hazaiak vezető gólja egy igencsak vitatható tizenegyes után született, néhány másodpercig gondolkozott is a játékvezető. A vendégcsapat egyenlített a második játékrészben, majd mind a két félnek voltak lehetőségei arra, hogy eldöntse a meccset. Ezzel az eredménnyel egyik gárda sem tudott fellépni a dobogóra, maradtak a középmezőnyben.

 

MTK-Várda: súlyos sérülés - NB1.hu

 

 

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: MILAN MIJATOVIC

Sokat köszönthet neki a csapata, hogy a remek teljesítményével pontot tudott szerezni. A gólról nem tehetett, azonban számos kulcsfontosságú védésével hozzájárult ahhoz, hogy ne kapjon több gólt az MTK.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: AZ MTK HOSSZABBÍTÁSBAN

A 90+2. percben Prosser indult meg, majd remekül passzolt az ötösre befutó Miovszki elé, azonban a levételt elrontotta, ám Dombó jól vetődött ki a kapujából.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

23. perc: Gerát rúgta fel Szimovics a tizenhatoson belül, néhány másodperc után tizenegyest ítélt a játékvezető. A sértett állt oda a labda mögé, magabiztosan a bal alsóba lőtt. 1-0

59. perc: Viana jobbról adott középre, Kovácsréti érkezett a labdára és a kapuba segítségével a hálóba juttatta. 1-1

KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő körben az MTK Újpestre látogat, míg a DVTK-t fogadja hazai pályán.

JEGYZŐKÖNYV:

MTK Budapest-Kisvárda Master Good 1-1 (1-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1084 néző v.: Antal
MTK: Mijatovic - Varju, Nagy Zs., Ferreira - Balázs (Ikenne-King, 84.), Mezei, Cseke (Biben, 84.), Dimitrov (Schön, 9., Prosser, 64.), Herrera - Gera D., Miovski
Kisvárda: Dombó - Melnyik, Ene, Rubus, Hej - Lucas, Simovic - Navratil (Kovácsréti, a szünetben), Bumba (Cukalasz, 86.), Sassá (Camaj, a szünetben) - Viana (Horváth Z., 81.)
gólszerzők: Gera D. (24., 11-esből), illetve Kovácsréti (60.)
sárga lap: Cseke (75.), illetve Camaj (70.), Melnyik (76.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink