MTK-Kisvárda: félelmetes várdai előjelek - ELŐZETES

A jelent nézve az MTK sem panaszkodhat.

Forrás: kisvardafc.hu

Az NB I 8. fordulójának szombati nyitómeccsén az MTK a Kisvárdát fogadja.

Mindkét csapat a középmezőny tagja, a várdaiak jelenleg két hellyel előzik meg a fővárosiakat a tabellán, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak. Az MTK a Puskás Akadémia elleni sikerrel, a Kisvárda a Ferencváros elleni vereséggel "hangolt" a legutóbbi körben, ám az előjelek nem feltétlen Michael Boris csapatának, sokkal inkább Supka Attiláéknak kedveznek.

A kisvárdaiak honlapja emelte ki a tényt, miszerint

az MTK-val szemben éppúgy öt mérkőzésből öt győzelem a mérlegük, ahogy a mérkőzésnek otthont adó Új Hidegkuti Nándor Stadionban is megnyerték eddig mind az öt mérkőzésüket.

 

Az MTK-t az NB II-ben hazai pályán 1–0-ra, idegenben pedig 3–2-re győzték le, majd 2018-2019-ben az NB I-ben mindháromszor 1–0-ra, abból kétszer idegenben. A két-fehérek elleni három, a Hidegkuti-stadionban aratott győzelmük két Honvéd-elleni győzelemmel egészül ki ugyanott (3–1 tavaly, 2–1 idén augusztusban), úgyhogy a helynek és az aktuális ellenfélnek számukra szelleme van. 

Milan Mijatovic, az MTK kapusa remekül védett a Puskás ellen, önbizalommal telve várhatják a szombati találkozót. "Ahogy a Puskás ellen, úgy most is az első perctől küzdenünk kell, motiváltnak kell lennünk és támogatnunk kell egymást. Meglátjuk, mi történik, de ha olyan hozzáállással indulunk neki a meccsnek, mint múltkor, ezúttal is jó eredményt érünk el."

A találkozó 14 óra 45 perckor kezdődik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Legfrissebb híreink