MTK-Honvéd: az  osztálykülönbség a múlté - előzetes

Pisont bizonyíthat.

Forrás: honvedfc.hu

Az MTK volt az egyetlen NB II-es csapat amelyik talpon maradt a Magyar Kupában, ám a csapat már feljutott, így friss NB I-esként fogadja a Honvédot a Magyar Kupában.

Az MTK feljutása nem volt igazán kérdéses idén, megérdemelte a csapat, akkor is, ha csonka maradt a szezon. A kupában is szépen meneteltek, jó eséllyel indulnak a kupa elhódításáért.


Michael Boris így nyilatkozott a meccs előtt:

Boris: „Bízom a csapatomban, ezért nem kell idegeskednem" | 2020.05.22 | MTK Budapest

Michael Boris szerint a Honvéd valamivel esélyesebb, de extra motiváltak vagyunk, szeretnénk továbbjutni. Kövess minket Instagramon is: ➡https://www.instagra...

 

A Honvéd kispadján változás történt a kényszerpihenő alatt, Sannino mester távozott, helyét egy igazi kispesti legenda, Pisont István vette át. Megbízott vezetőedzőként ez lesz az első meccs Pusontnak, aki nagyon örül a feladatnak.

A kispesti vezetőedző ezt várja a meccstől:

,,Nagyon jó hozzáállást, először is! Szeretnénk előnnyel továbbmenni a második meccsre, az mentálisan nagyon sokat jelentene. Jó lenne akár olyan előnyt is szerezni, ami bevisz minket a döntőbe, de ha reálisan nézzük, azt gondolom, hogy nyitott párharc lesz és a második találkozó fog dönteni a továbbjutás sorsáról. Szeretnénk egy nagyon jól felkészült csapat benyomását kelteni és olyan teljesítményt nyújtani, ami eredményességre vezet. Mindenkitől elvárom, hogy a legjobbját adja, s hogy viszontlássam, amit gyakoroltunk az elmúlt hetekben."

Legfrissebb híreink