MTK: eldőlt a tehetség sorsa

Hivatalos bejelentés.

Forrás: MTK Budapest

Íme, az MTK közleménye:
 
"Az MTK Budapest hosszútávú szerződést kötött az élvonalban nemrégiben bemutatkozott Varju Benedekkel, akire a korosztályos (2001) válogatottnál csapatkapitányként számítanak.
 
Polyák Balázs, az MTK Budapest sportigazgatója elmondta, a 17 éves játékos sokat dolgozott ezért az új megállapodásért, a klub pedig neki is lehetőséget teremt arra, hogy minél előbb tartósan megragadjon a felnőtt, profi futballban:
 
– Varju Benedek a klub egyik nagy értéke, nem véletlenül tartott az első csapat keretével a téli edzőtáborba. Az ott bemutatott teljesítményének köszönhetően tartósan megragadt a felnőttcsapat keretében, sőt, kiérdemelte a lehetőséget arra, hogy be is mutatkozzon az NB I-ben. Sokoldalú labdarúgó, aki több poszton is bevethető, a védelemben és a középpályán is otthon érzi magát, elsősorban azért, mert nagyon jól érti a játékot. Fejjátéka, szerelőkészsége és játékintelligenciája átlagon felüli, ezek az értékei mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a folytatásban egyre több lehetőséget kapjon a felnőttcsapatban is."

Legfrissebb híreink