MTK-DVSC: újra Gróf Dávidnak szurkolhatnak a kispestiek

Visszanyert bizalom!

Forrás: DVSC

Csoda, de az utolsó fordulóra az MTK-nak még mindig maradt esélye arra, hogy megőrizze az élvonalbeli tagságát. Horváth Dávid megbízott vezetőedzőnek történt kinevezése óta ugyanis szárnyalásba kezdtek a kék-fehérek. 

Előbb Zalaegerszegen győztek, majd otthon játszottak döntetlent a Puskás Akadémia ellen, legutóbb az FTC otthonában diadalmaskodtak 3-0-ra.

Az MTK-nak muszáj győznie a DVSC ellen, ha azt akarja, számítson az előtte 2 ponttal vezető Honvéd, felcsúti mérkőzésének a végeredménye. Ha a kispestiek kikapnak és az MTK győz, akkor a kék-fehérek maradnak az élvonalbeliek.

Horváth Dávid elmondta, az FTC elleni győzelem utáni első edzés még az örömről szól, az utána következő már csak a DVSC tervezett legyőzéséről. Horváth hozzátette, hogy a hit és az optimizmus sokkal jobb a ZTE elleni meccs óta a játékosaiban. Arról is beszélt, hogy az elmúlt három meccsükön többet volt az ellenfelüknél a labda, most arra számít, hogy náluk lesz többet. Örül, hogy sikerült a hangulaton a javítaniuk, kicsit visszanyerték a szurkolók bizalmát, ha most is sokan segítenek nekik, akkor az érezhető lesz a pályán is.

A DVSC teljesen nyugodtan léphet pályára, mint tette azt az előző körben a Puskás Akadémia ellen is, annak a találkozónak 1-1 lett a végeredménye.

A Lokiban Ugrai Roland, Charleston, Poór Patrik, Szécsi Márk, Tomas Kosicky, Bárány Donát és Kundrák Norbert is sérülés után próbálja utolérni magát, eltiltottuk ezúttal nincs.

Amennyiben ismét Gróf Dávid nevével kezdődne a DVSC összeállítása, akkor a Honvéd hívei, akik közül voltak, akik árulónak kiáltották ki, amikor az FTC-be igazolt, annak szurkolhatnának, hogy volt kapusuk védje ki az MTK szemét...

Kezdés 16 óra.

Legfrissebb híreink