MTK-bravúr az NB I éremesélyese ellen: Boris reakciója

A leghasznosabb hozadékról is beszélt.

Forrás: mtkbudapest.hu

Az MTK szerdán a Mezőkövesddel játszott felkészülési mérkőzést. A találkozó 2x60 perces félidőkből állt. A kék-fehérek ugyan kétgólos előnyre tettek szert, de a Kövesd egyenlíteni tudott. A 2-2-es döntetlent követően Michael Boris arról beszélt, hogy mindenki tudott legalább fél órát játszani, ami nagyon fontos.

 

"A leghasznosabb hozadéka a mérkőzésnek, hogy mindenki játszott legalább fél órát, fontos ez a keret minden tagjának, hogy az edzések után meccsen is bizonyíthassanak. Erős ellenféllel találkoztunk, hiszen a Mezőkövesd esélyes az NB I dobogójára és a kupában is áll még. Mi felvettük velük a versenyt, a meccs nagy részében jól játszottunk, voltak szakaszok, amikor kimondottan élveztük is a futballt. Fontos, hogy meccsről meccsre fejlődni tudjunk a folytatás előtt" - fogalmazott Michael Boris.

 

Az MLSZ az előző héten jelentette be, hogy az NB II mostani szezonját nem tudják befejezni a csapatok. A döntés után az MTK és a Budafok a következő szezonban már az NB I-ben szerepelhet. A kék-fehérek még állnak a Magyar Kupában, a döntőbe jutásért a Honvéddal mérkőznek meg Kantáék. 

Ikszelt az újonc MTK a dobogóssal - gólok története - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink