MTK: Bognár György elmondta, mennyire alakítaná át a keretet

A Pakson meghonosított stílus is szóba került.

Forrás: mtkbudapest.hu

Hétfőn az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy az MTK bejelentette Bognár György érkezését. 

A Pakstól távozó Bognár videós interjút adott a kék-fehérek Facebook oldalának. A szakmai igazgató a beszélgetés során azt is elárulta, hogy többször felmerült a visszatérés lehetősége:

"A klubnak és nekem is az volt a szándékom, hogy együtt dolgozzunk. Többször volt már szó a visszatérésemről, most találkoztak az elképzelések, nagyon örülök, hogy itt vagyok. Az, hogy kevés gólt lő a csapat, az nem jó. Szeretnénk mi szerezni a legtöbb gólt, ha ez sikerül, akkor ebből nagy baj nem lesz. A most nálunk szereplő játékosok plusz a fiatalok alkalmasak arra, hogy megnyerjék az NB II-t, illetve a jó focira. Ezzel a játékosállománnyal neki mernék vágni a másodosztálynak. A DVTK lehet az egyik nagy ellenfelünk, a Győr meg fog erősödni, és még vannak olyan csapatok, ahol a feljutás lehet a cél, de ebből a mezőnyből szerintem kiemelkedik az MTK. Június 13-tól egy hetet szeretnék arra szánni, hogy azokat a játékosokat, akiket nem ismerek, jobban feltérképezzem. Az érdemi munka, a hathetes felkészülés június 20-tól indulhat. Egy 25 fős kerettel, amiben 3 kapus van, nekivághatunk a szezonnak" - nyilatkozta Bognár.

Az MTK 33 forduló alatt 36 pontot szerzett a 2021/22-es idényben az NB I-ben, ez a 11. helyre volt elegendő, ami miatt a következő idényben a másodosztályban szerepelhet a fővárosi gárda.
 

Legfrissebb híreink