Most nem hosszabbít szerződést az Újpest csapatkapitánya

És ennek egészen egyszerű oka van.

Forrás:

„Információink szerint szinte mindenben megállapodott Simon Krisztián és az Újpest FC a játékos szerződéshosszabbítással kapcsolatban. A játékos szerződése június 30-ig érvényes jelenleg. Továbbá a 29 éves középpályás elsőszámú csapatkapitány is lesz a következő idénytől Litauszki Róbert távozása miatt. Érdekesség még, hogy Simon egyetlen percet sem gondolkozott a távozáson, hisz jól érzi magát Újpesten” - jelentette az Átigazolási Hírek Facebook-oldal.

Az nb1.hu információi szerint viszont nem egészen ez a helyzet. Az biztos, hogy Simon Krisztián Újpesten marad, de nem azért, mert hosszabbítania kellene, hanem azért, mert jövő nyáron jár le a szerződése, a klub meg nem kívánja eladni.

Simon jól érzi magát Újpesten, a klubnál igyekeznek a lehető legjobban megbecsülni, így ha tárgyalások lesznek vele valamikor, akkor az inkább a jövő nyáron lejáró megállapodása további meghosszabbításáról szólnak majd, hiszen maga Simon is lenyilatkozta, hogy Magyarországon csak az Újpest játékosaként tudja magát elképzelni.

Fradi-Újpest: nem csak nekem hiányoztak a lilák ultrái - HELYSZÍNI ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ - NB1.hu

 „Na, b....!" (Szombat, Groupama Aréna, 19.50, belső hang) 

Legfrissebb híreink