Most már a legjobbak között emlegetik Dárdait a fogadóirodák

Németország – Három hete még biztos távozónak titulálták.

Forrás:

Hibátlan mérleggel a második helyen állva, ugyanúgy kilenc pontot szerzett eddig a Hertha a német bajnokságban, mint az éllovas Bayern München (a két gárda egymás ellen meccsel holnap). Ez, többek között, azért is fontos, mert egyből megváltozott a berliniek vezetőedzőjének, Dárdai Pálnak a megítélése a fogadóirodáknál.

 

Augusztus 23-án még a következőkről kellett hírt adni: „Egy internetes fogadóiroda a Bundesliga 2016–2017-es szezonja előtt úgy véli, Dárdai Pál, a Hertha BSC magyar vezetőedzője ott van azon szakemberek csoportjában, akik esélyesek arra, hogy először menesztik őket a Bundesliga 2016–2017-es kiírásában. A bwin szerint a legnagyobb valószínűséggel Viktor Szkripniknek, a Werder Bremen vezetőedzőjének köszönik meg először a munkát, míg a második helyen Norbert Meier, a Kleinheisler Lászlót is soraiban tudó SV Darmstadt trénere áll, ám Dárdai Pál is ott van az „élbolyban”.

 

 Arra, hogy elsőként a magyar szakembert távolítják el posztjáról, a fogadóiroda a harmadik legkisebb oddsot, kilencszeres pénzt fizetne. Igaz, ugyanekkora esélyt látnak Niko Kovac, az Eintracht Frankfurt trénerének, valamint Dirk Schuster (FC Augsburg) és Markus Kauczinski (FC Ingolstadt) a távozására.

 

Most viszont már más a helyzet az nso.hu jelentése szerint: „A német Bild közzétette a labdarúgó Bundesliga „kirúgási listáját” – ezen menesztésük esélyének sorrendjében szerepelnek az élvonalbeli vezetőedzők a fogadóirodák oddsai alapján. A legbiztosabb kispadú trénerek listáján. Dárdai Pálnál (Hertha, 51-szeres pénzt fizet, ha őt menesztik legközelebb) csak Ralph Hasenhüttl (RB Leipzig, 71), Thomas Tuchel (Dortmund, 201) és Carlo Ancelotti (Bayern, 501) alatt stabilabb a pad.”

 

Legfrissebb híreink