Montenegró-Magyarország: kemény kritikát fogalmazott meg a Fehérvár játékosa

Az első félidővel elégedett volt Kovács.

Forrás:

Az nb1.hu-n is írtunk arról, hogy nem sikerült jól a magyar válogatott főpróbája a Szlovákia elleni Eb-selejtezőre. A mieink csütörtök este Montenegróban vizitáltak, és ugyan Marco Rossi csapata korán megszerezte a vezetést, Montenegró fordított, és 2-1-es győzelmet aratott.

Kovács István csereként kapott lehetőséget a podgoriciai találkozón. A MOL Fehérvár játékosa szerint az eredmény csalódást keltő. Hozzátette, az első félidőben nem lehet kritizálni a magyar válogatott teljesítményét, de a szünet után visszaestünk.

"A legfontosabb az eredmény, az pedig csalódást keltő számunkra, nem úgy terveztük, hogy vereséggel utazunk haza a fontos Szlovákia elleni Eb-selejtező előtt. Montenegrónak nagy helyzetei voltak, Dibusz Dénes többször is bravúrral védett, ugyanakkor nekünk is megvoltak a lehetőségeink, az első és a második félidőben egyaránt. Többek között nekem is, de a futball sajnos ilyen, apró részleteken múlik a végeredmény. Ha belövöm a ziccert, és mi vezetünk, talán mi nyerünk kettő egyre.

Ettől függetlenül az első félidőben jól játszottunk, de a fordulás után szétszakadt a mezőny, kissé csapkodóvá vált a játék, ezért alakult ki több helyzet mindkét oldalon" - nyilatkozta Kovács az nso.hu-nak.

Legfrissebb híreink