MOL Fehérvár: Zsóri NB II-es csapatban is bizonyíthat

Már edzőmeccsen is lehetőséget kapott.

Forrás: molfehervarfc.hu

Az NB II-es rajtra készülő Budaörs komoly segítséget kapott a MOL Fehérvártól. Bognár György alakulata tavaly nyáron kötött kooperációs szerződést a Fejér megyeiekkel, ennek értemében Zsóri Dániel a tavaszi idényben a budaörsieket is segítheti.

A Budaörs vasárnap edzőmeccset játszott a Ferencvárossal, a találkozón Zsóri is pályára lépett. A Puskás-díjjal rendelkező futballista nem is teketóriázott, bevette a zöld-fehér alakulat kapuját. A meccset egyébként az FTC nyerte meg 2-1-re.

Edzőmeccsel zárta a hetet a Fradi - NB1.hu

Jól sikerült az FTC első bajnokija 2020-ban. A listavezető zöld-fehérek a Paksot győzték le 4-0-ra, és mivel a Fehérvár nem tudta két vállra fektetni a Honvédot, a Fradi előnye nőtt. Rebrov legénysége vasárnap az NB II-ben érdekelt Budaörssel csapott össze felkészülési mérkőzésen.

Zsóriról a következő közleményt adták ki a fehérváriak:

"2019 augusztusában kötött kooperációs szerződést klubunk és a Budaörs SC, így ősszel már több 21 éven aluli játékosunk is szerepelt az NB II-es együttesben. Tavasszal Zsóri Dánielre is számíthat partnerünk, amennyiben a Vidi első csapatában nem lép pályára.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Távozókról beszélt az ETO igazgatója - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

"Zsóri Dani továbbra is a Vidi első keretéhez tartozik, számítunk rá, természetesen az első csapattal is edz, azonban úgy ítéltük meg, hogy amennyiben nincs meg a megfelelő meccsszáma, a rendszeres játéklehetőség miatt lehetősége lesz kooperációs partnerünknél, a Budaörsnél is pályára lépni. Mindez azt jelenti, hogy tavasszal nemcsak Joan Carrillo, hanem adott esetben Bognár György, a Budaörs szakmai igazgatója is számíthat Dani játékára. Fiatal játékosunk további fejlődése érdekében ez a legmegfelelőbb döntés" - nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató."

A 19 esztendős Zsóri az idényt a DVSC-ben kezdte meg, de a fehérváriak a nyári átigazolási időszak végén szerződtették a labdarúgót. Zsóri ebben az idényben hat gólt szerzett, mindegyik találatát az NB III-ban érte el. 
 

Legfrissebb híreink