MOL Fehérvár: szerződést kapott a fiatal tehetség

Hivatalos bejelentést tettek a fehérváriak.

Forrás: molfehervarfc.hu

Major Martin profi szerződést kapott a MOL Fehérvár csapatánál. A 18 esztendős labdarúgó fontos láncszeme az NB III-ban szereplő Vidi II-nek. Íme a fehérváriak közleménye:

"Major Martin 2001. április 29-én született Székesfehérváron. A labdarúgás alapjaival 6 éves korában Abán kezdett el megismerkedni, 2012-ben igazolt a Vidi U12-es csapatába, azóta klubunk utánpótlásában nevelkedett. Eddigi legnagyobb sikerét 2017-ben érte el piros-kék színekben, ekkor nyerte meg a Kuttor Attila és ifj. Horváth Gábor által irányított U17-es csapatunk az NB II-es bajnokságot. Major Martin alapembere volt annak a csapatnak, ráadásul úgy, hogy életkora alapján még az U16-ban is szerepelhetett. 2018 nyarán debütált az NB III-ban, azóta pedig a Vidi II egyik meghatározó labdarúgója lett. Élete első profi szerződését 2020. március 2-án írta alá klubunkkal. 

Kiderült, melyik NB I-es együttessel készülhet Kádár Tamás - NB1.hu

Honlapunkon is olvashattak arról, hogy Kádár Tamás Kínában folytatja a pályafutását. A Dinamo Kijevnek búcsút intő bekk a Shandong Luneng ajánlatára bólintott rá. Kádár a MOL Fehérvár beszámolója szerint jelenleg a Fejér megyei együttesnél készül.

"Mindenki tisztában van azzal, hogy mennyivel nehezebb a Vidinél végigjárva az utat eljutni az NB I-es csapatig. Major Martin előtt egy újabb kapu nyílt ki, az ő eddigi útja jó példája annak, hogy munkával és a megfelelő edzőkkel dolgozva a Vidinél is ki lehet érdemelni - saját nevelésű játékosként - a profi szerződést. Bízunk benne, hogy Martin él a lehetőséggel, képességei alapján minden esélye megvan arra, hogy élvonalbeli labdarúgó váljon belőle. Remélhetőleg a jövőben több fiatal társa is követi őt ezen az úton" - nyilatkozta honlapunknak Kovács Zoltán sportigazgató."

Legfrissebb híreink