MOL Fehérvár-Kisvárda: húzós sorozat kezdődik - ELŐZETES

Bizakodó Bódog Tamás.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár eddig nem szenvedett vereséget a Kisvárda ellen az NB I-ben. A Fejér megyei csapat négy győzelem mellett egy döntetlent tud felmutatni. Amennyiben ez a széria szombaton megszakadna, még távolabb kerülne a bajnoki címtől Joan Carrillo együttese. A mostani idényben a második helyen álló fehérváriak 3-0-ra és 2-0-ra győzték le a Várdát.

A Kisvárda az előző fordulóban az Újpestet fektette két vállra. Bódog Tamás alakulatára húzós sorozat vár, hiszen a fehérvári túra után a Mezőkövesd és a Ferencváros következik.

Bódog Tamás nem aggódik, szerinte az élcsapatok ellen is lehet esélyük a pontszerzésre.

"Fontos volt az Újpest elleni győzelem. A következő három meccsen nem feltétlenül mi számítunk a favoritnak, de természetesen ezeken a találkozókon is a győzelemre fogunk törekedni. Úgy gondolom, mindenki ellen reális eséllyel vesszük fel a harcot. A győzelem reményében utazunk Fehérvárra, aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elegendő. A játékosok jól fel vannak készítve és jó állapotban vannak. Az önbizalommal nincs baj, bízom benne, hogy eredményesek tudunk lenni a következő hetekben" - fogalmazott a Kölcsey Televíziónak a tréner. 

Fehérváron a Kisvárda - Kölcsey Televízió

 

Dombó Dávid is úgy véli, hogy nem lesznek esélytelenek a fehérvári stadionban.

"Fehérvárra sem feltartott kézzel megyünk. Van esélyünk arra, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk. Az Újpestből is jól felkészültünk, és ez lesz a fehérváriakból is. Bízom benne, hogy a maradék hét meccsen annyi pontot tudunk szerezni, hogy ne a kiesés elkerülése legyen az elsődleges cél" - mondta a kapus.

Az NB I szombati programja:

16.55: Mezőkövesdi Zsóry FC–Paksi FC
19.00: Mol Fehérvár FC–Kisvárda
21.05: Újpest–Budapest Honvéd

Legfrissebb híreink