MOL Fehérvár: fiatal védő kapott szerződést

Hivatalos bejelentés.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár közleménye:

"A 18 esztendős védő már a Vidi II-ben nyújtott teljesítményével kiérdemelte, a bükfürdői edzőtáborban pedig bebizonyította, hogy megérdemli a profi szerződést.

Vágó Gábor 2001. november 14-én született Budapesten, a labdarúgás alapjaival azonban már Szegeden ismerkedett meg, majd Kecskemétre került, onnan pedig tavaly nyáron Székesfehérvárra igazolt. Hamar beverekedte magát a Vidi II-be, gyorsan Tímár Krisztián csapatának egyik alapemberévé vált. A nyári felkészülési időszakban Márton Gábor vezetőedző elvitte az NB I-es csapat bükfürdői edzőtáborába fiatal játékosunkat, aki jó benyomást tett a szakmai stábra, a mai napon pedig aláírta klubunkkal élete első profi szerződését, melyhez ezúttal is gratulálunk!

"Vágó Gábor tavaly nyáron érkezett hozzánk Kecskemétről és gyorsan az NB III-as csapatunk egyik meghatározó játékosává vált. Folyamatosan fejlődött és már az előző szezonban is több alkalommal együtt edzett az NB I-es csapattal. Már a Vidi II-ben nyújtott teljesítményével kiérdemelte, a bükfürdői edzőtáborban hozzáállásával, edzésmunkájával és a felkészülési mérkőzéseken mutatott teljesítményével pedig bebizonyította, hogy megérdemli a profi szerződést, amit Gábor örömmel fogadott el. Bízom benne, hogy fejlődése töretlen lesz, mi mindenben támogatjuk" - nyilatkozta honlapunknak Kovács Zoltán sportigazgató."

Legfrissebb híreink