Mocskos öltöző: visszaszólt a Haladás ügyvezetője

Nagy piszkot hagytak maguk után.

 

A Haladás csapata nagy piszkot hagyott maga mögött az iváncsai öltözőben azok után, hogy a hétközi Magyar Kupa-fordulóban továbbjutott idegenben a vendéglátó ellen. 

A hazaiak egy képet posztoltak az öltözőről (itt elérhető), ám nem maradt el a Hali válasza sem. Az ugytudjuk.hu-nak Tóth Miklós ügyvezető igazgató nyilatkozott. "Sportszerűtlen volt, ahogy a házigazdák kezelték az ügyet. A vezetőség beszélt a csapattal, hogy az öltözőt nem így kellett volna hagyni, és nagyobb odafigyelést kértünk. Egy öltöző gyakran fest így egy meccs után, a kép tanúsága szerint is inkább a stopliból kipergett sár, valamint a játékosok sérüléseit meccsközben takaró szalagok maradtak utánunk az öltözőben, rongálás nem történt. Ha az iváncsai csapat jelzi a problémát, akkor intézkedtünk volna a takarításról, de ez nem történt meg, azóta sem kereste egymást a két klub. Feltételezésem szerint az NB III-as csapat is alkalmaz takarítót, mint minden klub.

Mi sosem csináltunk ilyenből ügyet, bár sokkal rosszabb állapotokat is hagytak már a mi öltözőinkben más csapatok. Ha rongálás történt, csendben intéztük és a javítás költségét megküldtük a másik csapatnak" - fogalmazott.

Legfrissebb híreink