MLS: Gazdag adósnak érezte magát a gólokkal - reakció

Vegyes érzései voltak a meccs után.

Forrás: Philadelphia Union/Facebook

Gazdag Dániel két gólt szerzett az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) szerdai játéknapján, de csapata, a Philadelphia Union így is kikapott.

A magyar válogatott játékos a szünet előtt, majd az 54. percben talált a hazai pályán szereplő Minnesota United kapujába, ekkor együttese 2-1-re vezetett, de végül 3-2-re alulmaradt. Gazdag háromgólos az MLS-ben.

"Azt éreztem, adós vagyok a gólokkal az új csapatomban. Vegyes érzéseim voltak a meccs után, mert bár mindenki gratulált a góljaimhoz, a győzelemmel bebiztosíthattuk volna a rájátszást" - mondta az M1 aktuális csatornán a válogatott középpályás, aki hozzátette, nagyon jó közegbe került, társai befogadóak voltak.

A Budapest Honvédtól tavasszal az Egyesült Államokban igazoló 25 éves játékos szerint eleinte hullámzó teljesítményt nyújtott, de most már kiegyensúlyozott, mert felvette a ritmust az MLS-ben, amely fizikálisabb, mint a magyar bajnokság.

A Philadelphia Union - amely a harmadik helyen áll a keleti főcsoportban - az előző hat mérkőzésén veretlen maradt, még négy forduló van hátra, amelyen bebiztosíthatja helyét a rájátszásban, ami a szezon előtti célkitűzése volt.

Legfrissebb híreink