MLS: drámai végjáték Németh Krisztiánék meccsén

A találkozó hősét váltotta a magyar válogatott focista.

Forrás: Columbus Crew/Twitter

Németh Krisztián együttese, a Columbus Crew hosszabbításban legyőzte a Nashville SC-t, ezzel bejutott a Keleti főcsoport döntőjébe a tengerentúli profi labdarúgóligában (MLS).

A vasárnap esti találkozó kiélezett küzdelmet hozott, a csapatok a rendes játékidőben nem bírtak egymással, és a gól nélküli állást követően a hosszabbítás döntött. A ráadásban a hazaiak az első extrafélidő hajrájában négy perc alatt két gólt szereztek és harcolták ki ezzel a továbbjutást. A meccs hőse Gyasi Zardes volt, aki az első találatot előkészítette, a másodikat pedig maga szerezte.

GOAL | Pedro Santos scores the opener vs. Nashville

Follow Columbus Crew SChttps://www.instagram.com/columbuscrewschttps://www.facebook.com/ColumbusCrewSChttps://www.twitter.com/ColumbusCrewSChttps://w...

A találkozón a magyar válogatott csatára a 113. percben, csereként lépett pályára.

GOAL | Gyasi Zardes converts on a perfect pass from Luis Diaz

Follow Columbus Crew SC https://www.instagram.com/columbuscrewsc https://www.facebook.com/ColumbusCrewSC https://www.twitter.com/ColumbusCrewSC https:/...

A Columbus a főcsoport-döntőben vasárnap hazai pályán játszik majd a New England Revolutionnel, mely meglepetésre nyolcadik kiemeltként verekedte el magát a keleti fináléig.

A Nyugati főcsoport elődöntőjében a Sallói Dánielt foglalkoztató Sporting Kansas magyar idő szerint szerda hajnalban mérkőzik a Minnesotával.

Legfrissebb híreink