MK: megizzadt Győrben a Balmazújváros

Győr - Öt gólon osztoztak meg a felek.

Forrás: eto.hu

A labdarúgó Magyar Kupa-nyolcaddöntő szerdai játéknapjának első mérkőzésén az ETO FC Győr kétszer is egyenlített a Balmazújváros ellen, ám az NB I-es klub 3–2-re győzött idegenben. A találkozóról a Nemzeti Sport így számolt be:
 
Az NB I kieső helyén álló Balmazújváros a másodosztály középmezőnyében telelő Győr otthonában kezdte meg a Magyar Kupa nyolcaddöntőjét. A hajdúságiaknál egy új szerzemény (Harsányi Zoltán, Kónya Márk, Rudolf Gergely, Lasa Sindagoridze) sem kapott helyet a kezdőben, ám ennek ellenére is erősen indítottak a vendégek: Bacsana Arabuli már az ötödik percben elrontott egy ziccert, később Vajda Sándor fejelt a kapufára, a 16. percben aztán már nem hibázott (0–1).
 
Tíz perccel a vezető találat után Szatmári Lóránd fejesét kellett tisztázni a gólvonalról, nem jutott azonban sok idejük bosszankodni a hazaiaknak, hiszen Szánthó Regő a 27. percben egyenlített (1–1). A 32. percben Arabuli tizenegyesével újra a Balmaz került előnybe (1–2), majd egy kapufát is lőtt még az első játékrészben. Húsz perccel mérkőzés a vége előtt ismét Szánthó szerzett gólt az ETO-ban (2–2), de a hajrában Rácz Ferenc is betalált, kiharcolva ezzel a Balmazújváros győzelmét (2–3).
 
MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
ETO FC Győr (NB II)–Balmazújváros 2–3
G: Szánthó (27., 70.), ill. Vajda S. (16.), Arabuli (32.), Rácz  F. (82.)
 

MK: A MTK megnyugtató előnyt szerzett a visszavágóra - NB1.hu

Budapest - A megye I-es ellenfél az első félidőben megtört.

Legfrissebb híreink