MK: Fontos lenne a közönséget megörvendeztetni

Debrecen - Takács Tamásnak jó emlékei vannak a Fradiról.

Forrás:

A DVSC-TEVA szombaton meglepetésre 3-0-ra kikapott hazai pályán a Honvédtól, ám szerdán a Ferencváros elleni Magyar Kupa-meccsen szeretne javítani.

 

 

– Olyan volt a szombati mérkőzés, mint amikor a bringádon leesik a lánc, bármivel is próbálkoztunk, egyszerűen nem ment a játék, ezért lett sima vereség a vége – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Takács Tamás, a DVSC-TEVA csatára a hétvégi bajnokiról, amelyet eltiltása miatt csak a lelátóról kísérhetett figyelemmel. – Azóta már átbeszéltük a történteket a társaimmal és a szakmai stábbal, kielemeztük a hibáinkat, amelyekből akadt több is, a jövőben megpróbáljuk ezeket nem elkövetni ismét. Úgy vélem, helyretettük magunkban a történteket, és most már föl kell emelnünk a fejünket, s csak a szerdai kupameccsre szabad koncentrálnunk. Meg kell mutatnunk a Fradi ellen, hogy nem tört meg bennünket a Honvéd elleni sikertelenség.

 


fotó: dvsc.hu

 

A Debrecen szerdán 18 órától a Ferencváros együttesét fogadja a Nagyerdei Stadionban, az összecsapás a Magyar Kupa elődöntőjének odavágója lesz. Nem állítható, hogy könnyed ujjgyakorlat vár a hazaiakra, hiszen a zöld-fehérek kiemelkednek a hazai mezőnyből, azonban Takácsnak van olyan pozitív élménye a zöldek ellen, amelybe belekapaszkodhat.

 

 

– Harmincnégy esztendő után sikerült legyőznie a DVTK-nak a Fradit, telt ház volt, ráadásul gólt rúgtam és gólpasszt adtam azon a meccsen – elevenedett meg a 2014 októberében lejátszott miskolci bajnoki. – Jó lenne valami hasonlót átélni szerdán este is, nagyon fontos lenne közönségünket megörvendeztetni. A legjobb négy között már nincs könnyű ellenfél, én személy szerint örültem az FTC-nek, olyan csapat, amellyel élvezetes meccset vívhatunk, és amely ellen bebizonyíthatjuk, mire vagyunk képesek. Izgatottan várjuk a kilencven percet, szeretnénk előnyt szerezni a visszavágóra, és ha kapott gól nélkül tennénk azt, még csodálatosabb lenne! A lényeg azonban, hogy a két meccs után mi örülhessünk a továbbjutásnak – jelentette ki Takács Tamás.

 

Dani Alves bohócot csinált magából, lejáratta a Barcelonát

 

Bernd Storck kihirdette a válogatott keretét

 

MK: tartalékosak lesznek a csabaiak Újpesten

 

NB II: láttam, hogy kinn áll a kapus – a kövesdi a félpályás gólról

 

A visszatérő! Nem Leonardi DiCaprio, hanem a Videoton kapusa

 

Legfrissebb híreink