Miriuta is elkezdte: 2 játékos sorsa végleg eldőlt

Többeket várnak még a kisvárdaiak.

Forrás: Kisvárda

A korábbi játszótársak nagy örömmel köszöntötték egymást, és kedvesen az újoncokat. A már aláírt szerződéssel rendelkező Rubus Tamás és Baranyai Ádám szinte egyszerre érkezett, Zöldesi Illésnek pedig „csak” az öltöző és a stadion volt új (no meg a legtöbb új csapattárs), a közeg nem annyira. A légiósok közül néhányan még távol vannak, ők a hét közben kapcsolódnak be a munkába. A román válogatott Európa-bajnoki selejtezőin foglalkoztatott Gheorge Grozav csütörtökig kapott pihenőt, családi és egyéb okok miatt Sztavrosz Cukalasz, Hugo Seco, Sassá és Felipe pedig ugyancsak a hét közepén csatlakozik. Visszatért ugyanakkor Anderson Pico, aki a tavasz közepén a műtétje utáni rehabilitációra utazott haza, Brazíliába. Érkezett egy próbajátékos is: Nikházi Márk korosztályos válogatott is volt, majd több NB I-es klubban is megfordult, legutóbb pedig Pakson játszott az élvonalban - jelentette a klub.
 
A hétfői tréninget a korábbi centerpályán, a vár oldalában tartotta meg a szakmai stáb. Kedden ismét délután lesz edzés, szerdától viszont indul a napi két gyakorlásból álló időszak. Az első edzőmeccset a jövő héten szerdán játssza a csapat ukrán másodosztályú riválisa ellen.
 
Addig is az edzések között pedig ott visszhangozhat a fülekben az, amivel Miriuta László (az új vezetőedző - a szerk.) befejezte a beszédét: „Munka, munka, munka.”
 
A tavalyi csapatból maradó és jelenlévő játékosok: Anderson Pico, Teodorosz Beriosz, Délczeg Gergely, Cornel Ene, Gosztonyi András, Hej Viktor, Brana Ilics (ma lett bejelentve, hogy 1 évvel hosszabbított - a szerk.), Roman Karaszjuk, Kovácsréti Márk, Anton Kravcsenko, Lucas, Bohdan Melnik, Mihai Minca, Sergiu Negrut, Rados Protics ((ma lett bejelentve, hogy 1 évvel hosszabbított - a szerk.), Mihajlo Rjasko
 
Kölcsönből visszatérő játékos: Zöldesi Illés
 
Új játékosok: Baranyai Ádám, Rubus Tamás
 
Próbajátékos: Nikházi Márk
 
A második számú csapatból felkerült és jelenlévő játékosok: Elek Ádám, Gyüre Tamás
 
A héten kapcsolódnak be a munkába: Sztavrosz Cukalasz, Felipe, Gheorghe Grozav, Hugo Seco, Sassá
 
Távoztak: Horváth Zoltán, Pavlo Lukjancsuk, Patrick Mevoungou, Matija Misic, Vári Barnabás
 
 
 

Legfrissebb híreink