Mindkét edző a Vidit dicsérte az edzőmeccs után

Elismerő kaiserslauterni szavak.

Forrás: molvidi.hu


Mint arról korábban beszámoltunk, a MOL Vidi csapata felkészülési mérkőzésen 2-0-ra verte a Kaiserslauternt hétfő délután Spanyolországban. A székesfehérváriak sikere után a két vezetőedző értékelt a molvidi.hu-nak.

 

„Csak öt napja tart a felkészülés, de a két gól mellett voltak helyzeteink is. Igaz, hogy az ellenfélnek is engedtünk pár helyzetet. De ez csak az első meccs volt, vegyes csapatokkal játszottunk ma, a legfontosabb, hogy nem sérült meg senki. Kemény edzések vannak mögöttünk, egy nagy klub csapatával játszottunk, német csapatok ellen sosem könnyű meccselni. Most nem a legjobb időszakát éli a Kaiserslautern, de számunkra most ők jó ellenfél voltak, szóval összességében elégedett vagyok a találkozóval. Voltak természetesen hibák, de jó, hogy ezek ilyenkor történnek, amikor még van idő kielemezni, javítani azokat. Elek Ákost és Futács Márkót Magyarországon mindenki ismeri az eddigi pályafutásuk miatt, mindketten hasznos tagjai lesznek majd a csapatnak" - fogalmazott a találkozóval kapcsolatban Marko Nikolics.

 

Sascha Hildmann, a németek trénere is dicsérte a fehérváriakat. „Részünkről ez egy jó mérkőzés volt, gyors ritmusban folyt a játék és sok helyzetet tudtunk kialakítani. Bárcsak több szerencsénk lett volna a támadóharmadban, hiszen odáig sikerült eljutni. Egy erős csapat ellen egy jó teszten vagyunk túl. Mik a céljaink az idei évre? Nagy tradícióval és sok szurkolóval rendelkező klub vagyunk, természetesen szeretnénk jobban szerepelni, mint tavaly, jó meccseket játszani és azok közül minél többet megnyerni!”

Legfrissebb híreink