Mindenki Felvidékre: Szlovákia ellen is készülnek az ultrák

Végre szurkolhatunk a bajnokikon is!

Forrás:

Pillanatig sem duzzognánk, ha az Alaptörvénybe lenne rögzítve, hogy nincsen pihenő a magyar labdarúgásban, mert a focinknál nincsen jobb és fontosabb dolog a világon. Szerencsére, ma véget ér a borzalmasan ínséges időszak és tovább folytatódik az NB I-es bajnokság, ráadásul parádés rangadókkal.
 
Lesz például Loki-Újpest, Vidi-Puskás Akadémia és zárásként a magyar klubfutball egyik drágaköve, a Fradi-Kispest. Élő közvetítésünk és a gólok története a linkre kattintva érhető el.
 
A szervezett szurkolói körökből származó információink szerint a Fradi és a Kispest tábora is látványos koreográfiákkal készül a ma esti rangadóra, így az már biztos, hogy ismét világszínvonalú lesz a hangulat egy kiemelt magyar bajnoki mérkőzésen, mint ahogyan erre számítunk a Loki-Újpesten is, de bízunk benne, hogy mindig, minden meccsen felejthetetlen lesz az atmoszféra.
 
Az NB I küzdelmeinek a folytatása mellett viszont nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy hamarosan kezdetét veszik az Eb-selejtezők is, a 2020-as seregszemlének Budapest lesz az egyik otthona.
 
Annál felemelőbb érzés, annál szebb álom, hogy Magyarországon szurkolhatnánk a világ legfontosabb és legjobb válogatottjának egy világeseményen, meg egész egyszerűen nem létezik.
 
Talán csak az, ha legyőznénk Szlovákiát kezdésnek idegenben, hiszen első ellenfelünk a selejtezőkben tagja a két legnagyobb riválisunknak (a másik ugye Románia).
 
A felvidéki túrára már kiemelten készülnek a szervezett szurkolói csoportok, az nb1.hu úgy tudja, ismét teljes összefogás készül a csoportok között. Nem fog számítani, ki budapesti, ki vidéki, ki ilyen, ki olyan csapat szurkolója, csak a legfontosabb, az, hogy magyar!
 
Az nb1.hu kollektívája a magyar foci valamennyi szereplőjének tökéletes teljesítményt, felejthetetlen meccseket, túrákat és hatalmas győzelmeket kíván, mert annyira fontos időszak előtt áll labdarúgásunk, mely nemes kihívásnak csak az egymással összefogó magyarok tudnak megfelelni.

Legfrissebb híreink