Miért nem érdemel kiesést a Diósgyőr?

A bombagólok mestere a szurkolókról is beszélt.

Forrás: dvtk.eu

Nagy hajrát nyitott a kiesés elől menekülő Diósgyőr az NB I-ben, hiszen Zoran Zekic csapata az előző három meccsét megnyerte. A gárda jelenleg a 11. (ez a pozíció a bajnokság végén kiesést jelentene), de a bennmaradástól csak 2 pont választja el. 

A DVTK a bajnokság végéig még az Újpestet és a MOL Fehérvárt látja vendégül. Hegedűs János a Borsnak elmondta, hogy az a csapat, amelyik az FTC-t, a MOL Fehérvárt és a Puskás Akadémiát is legyőzte már, nem érdemli meg, hogy kiessen.

Jön az Újpest és a Vidi: készülnek a szurkolókra a DVTK-nál - NB1.hu

 

"Nagy áttörést jelentett, hogy egymás után két bajnokit is tudtunk nyerni, mert elkezdtünk hinni magunkban, és még jobban akarni, a harmadik, Kisvárda elleni 1–0-s győzelem pedig már jött lendületből.

 

Úgy gondolom, az a csapat, amelyik megveri a Fradi, Vidi, Puskás triót, nem érdemel kiesést. Fantasztikus táborunk van, értük is küzdenünk kell, nem szeretnénk csalódást okozni a számukra. A feladat egyszerű: meg kell vernünk a kupadöntőre fókuszáló, kissé megtépázott Újpestet is csütörtökön" - nyilatkozta Hegedűs.

 

A 24 éves játékos sérülés miatt az Újpest elleni meccsről valószínűleg lemarad, de a Vidi ellen már minden bizonnyal számíthat rá a szakmai stáb. Hegedűs az NB I-ben eddig hét gólt szerzett. A legemelékezetesebb találata talán az, amit Dibusznak lőtt: 

Szintén elsült a lába a Kisvárda elleni összecsapáson, ezt a mostani szezonban szerezte: 

Ezeknek a góloknak a tükrében nem véletlenül tituláltuk Hegedűst a bombagólok mesterének a leadben.

Legfrissebb híreink