Miért nem az eredeti kezdőcsapatával játszott a Vasas a Vidi ellen? - reakció

Miért okozhatott sérülést az angyalföldi védő?

Forrás:

Kiesett tegnap a Magyar Kupából a másodosztályban a feljutásért harcoló, 2. helyen álló Vasas úgy, hogy a legutóbbi bajnoki mérkőzéséhez képest jelentős átalakításokat eszközölt a kezdőcsapatban Schindler Szabolcs vezetőedző. A meccset a MOL Fehérvár FC 2-1-re nyerte meg a Fáy utcában.

Vasas-Vidi: bejelentés a kórházba szállított védőről - NB1.hu

 

Schindler egyébként 9 helyen változtatott a kezdő tizenegyen, a Szentlőrinc elleni mérkőzéshez képest (amit 3-0-val húztak be) csak Feczesin Róbert és Pátkai Máté volt ott a kivonulásnál azok közül, akik vasárnap is így tettek.

Most nem a Fradi elleni kupameccs a legfontosabb a Vidinek - reakció - NB1.hu

 

De miért tett így Schindler? Mi volt a célja a jelentős változtatásokkal?

Ezekről is beszélt az angyalföldiek vezetőedzője a találkozó után, és arról is, miért okozhatott Kalmár Olivér súlyosnak látszó sérülést a Vidi utánpótlás-válogatott játékosának, Kalmár Olivérnek, aki majdnem sírva mesélte el az újságíróknak, hogy nem volt szándékos a tette (egyébként Szatmári Lóránd csapatkapitány el is kérte Bolla telefonszámát, hogy felhívhassák, hogy elnézést kérjenek tőle).

Schindler egyébként arról is beszélt, hogy az NB II következő fordulójában, a Haladás ellen, teljesen más jellegű bajnokira számít, mint általában a másodosztályban történik velük, és arról is szót ejtett, hogy miért.

Írott formátumban legyen elég annyi, hogy tapasztalatból mondta azt a vasiakról, amit.

És arról is kérdezték, mi történt volna, ha ott lehetnek a mérkőzésen a Vasas szurkolói.

Legfrissebb híreink