Miért a Lokiba igazolt Németh Krisztián? - reakció

A célját is elárulta a 37-szeres válogatott játékos.

Forrás: MTI

Ahogy nemrég jeleztük, Németh Krisztián a DVSC-ben folytatja a pályafutását:

A magyar válogatottban eddig 37 mérkőzésen szereplő játékos elmondta, hogy miért a DVSC lett nála a befutó. Németh továbbá arra is rávilágított, hogy most még nincs kirobbanó formában:

"Örülök, hogy lezárult egy korszak, ami nem volt egyszerű számomra. Az elmúlt 6-7 hónap nem úgy alakult, ahogy terveztem. Akkor jött a debreceni hívás, amikor a legjobban szükségem volt rá. Pár napon belül eldőlt, hogy itt fogom folytatni. Nyilván nem vagyok topformában, ennyi kihagyás egyik játékosnak sem tesz jót. Jó kezekben leszek, úgy érzem, vissza tudjuk hozni úgy az edzettségi állapotomat és a játékperceimet, hogy egy jó Németh Krisztiánt fognak látni. A Loki történetét mindenki ismeri. Tudtam, hogy milyen környezetbe kerülök. Győztes mentalitású klubról beszélünk, több játékost ismerek a válogatottból. Azért jöttem, hogy minél több győzelemhez segítsem a csapatot" - nyilatkozta Németh Krisztián.

Németh Krisztián az NB I-ben eddig 37 meccsen bizonyíthatott, a HLSZ adatbankja szerint 14 gólt szerzett a magyar bajnokságban a mérkőzésein.

Legfrissebb híreink