Mi lesz veled Sallai Roland?

Palermo - A magyar játékos még nem nyert a Palermóval.

Forrás:

Ugyan Sallai Roland kisebb médiafelhajtással szerződött a Palermóhoz, úgy tűnik, jobban sikerült beilleszkednie mint Balogh Norbertnek. A klub vezetői közül többen is a déliek jövőjének nevezték az igazi futballista családból származó támadót – az édesapja és a nagybátyja is profi focista volt -, aki vasárnap este először játszott végig 90 percet a Seria A-ban, sajnos esélyük sem volt az AS Roma ellen. Öröm az ürömben, hogy a múlt héten ismét meghívót kapott a felnőtt válogatottba Bernd Storck szövetségi kapitánytól.

 

Sallai eddig 12 alkalommal lépett pályára az olasz élvonalban, egy meccsen pedig a Copa Italiában is szerepet kapott. Sikerélményben azonban még nagyon volt része – azon kívül, hogy igazi világsztárok között mutathatta meg magát -, hiszen 13 mérkőzésen mindössze a Sampdoria, a Crotone és az Inter ellen sikerült egy-egy pontot szerezniük, a többi meccsen vereséget szenvedtek.

 

 

A Palermo így jelenleg kieső helyen áll, hátrányuk pedig hét pont az Empolival szemben. Szerencséjükre legnagyobb riválisuk sem remekel az utóbbi időben, hiszen míg Sallaiék 1, az Empoli 0 pontot szerzett a legutóbbi öt bajnokin. Így még maradt egy kis esélyük a bentmaradásra. A magyar játékost egyébként egy évre kölcsönvette a Puskás Akadémiától a Palermo, opciós vásárlási joggal, így a nyáron dől majd a fiatal tehetség sorsa.

Legfrissebb híreink