Mi lesz a felújítás alatt álló Bozsik József Stadion sorsa?

Levelet írt a cégvezető a polgármesternek.

Forrás:

ÍME, A HONVÉD KÖZLEMÉNYE:

"Klubunk levélben fordult a kispesti polgármesterhez


A budapesti sportberuházások esetleges jövőjéről rengeteg információ, nyilatkozat jelent meg az utóbbi napokban. Ennek kapcsán a Budapest Honvéd FC-hez is számos szurkolói levél és telefonhívás érkezett, amelyekben a kispesti drukkerek azt kérdezték, hogy mi lesz az épülő Bozsik Stadionnal. Az érdeklődésre való tekintettel klubunk cégvezetője, Gács Pál a mai napon levelet írt Gajda Péter kerületi polgármesternek, amelyben tolmácsolta szurkolóink kérdését, egyben reményét fejezte ki, hogy a 110 éves Budapest Honvéd, Puskás Ferenc egykori klubja múltjához méltó stadionban kezdheti el a következő bajnoki idényt!

Csak a Kispest!

A levél szövege:

Tisztelt Polgármester Úr!

Kedves Gajda Péter!

Mivel az elmúlt napokban számos szurkolói kérdés és érdeklődés érkezett klubunkhoz a jövőre átadandó Bozsik Stadion kapcsán, mint a Budapest Honvéd FC cégvezetője érdeklődni szeretnék Önnél, hogy a különböző sajtóorgánumokban megjelent, a jelenleg folyamatban lévő sportberuházásokkal kapcsolatos hírek mennyiben érinthetik a kispesti stadion befejezését?

Több szurkolónk is abbéli reményét fejezte ki, hogy patinás klubunk, amely olyan játékosokat adott a magyar labdarúgásnak mint Puskás, Kocsis vagy Czibor, nem marad múltjához méltó stadion nélkül.

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel/ Best regards: "
Gács Pál

FRISSÍTVE:

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a kispestiek ügyvezetője, Gács Pál levelet írt Gajda Péternek. Gács arra volt kíváncsi, hogy mi lesz az épülő Bozsik Stadion sorsa. A polgármester válaszát változtatás nélkül közöljük:

"Postafordultával meg is érkezett a kispesti polgármester válasza cégvezetőnk, Gács Pál levelére, amelyben mindenkit megnyugtat, sem az új fővárosi vezetés, sem a kerületi elöljárók nem akarják a Bozsik Stadion építését leállítani.

A levelet az alábbiakban közöljük:

Tisztelt Igazgató úr, Kedves Pali!

Köszönöm, hogy az épülő Bozsik Stadion ügyében megkeresett. Szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest-szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, mindig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen, és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat. Biztosíthatom Önöket, hogy nincs tehát sem a főváros új vezetésének, sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjünk. Magam egykori Honvéd-ifistaként és a kerület vezetőjeként is örömmel vettem részt az alapkő letételénél és biztos vagyok benne, hogy a csapat vezetésével, tulajdonosaival és szurkolóival együtt ünnepelhetjük majd jövőre az új Bozsik Stadion átadóját.

Kispest, 2019 október 24.

Tisztelettel és barátsággal

Gajda Péter
Kispest polgármestere, Honvéd-drukker"

 

Legfrissebb híreink