Mezőkövesd-Paks: villámrajt után feltámadás

Megszakadt a sorozat.

Forrás:

Mezőkövesd-Paks 1-2 ( 1-0 )


A MECCS KULCSMOMENTUMA:  A MÁSODIK PAKSI GÓL

A 64. percben Bőle Lukács találata eldöntötte a mérkőzést. A hátralévő időben a Mezőkövesd erejéből már nem futotta a pontszerzésre. 


A MECCS FŐSZEREPLŐJE: BŐLE LUKÁCS

Igazán senki nem emelkedett ki felfelé a Paksból, egységesen csapatként szerepeltek a mérkőzésen, azonban a győztes gólt szerző Bőle lett a főszereplő, aki higgadtan értékesítette a helyzetet és ezzel három pontot szerzett csapatának. 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

1. p: Cseri húzott befelé a labdával tizenhatos előtt, amikor egy közbelépő paksi játékosról, a kaputól öt méterre álló Molnárhoz került a labda, akinek lövését Nagy hárította, de a labda Sztefan Drazicshoz került, aki az üres kapuba gurította a játékszert. Elképesztő gól! 1-0

56. p: Szabó baloldali beadása találta meg a középen érkező Varga Barnabás fejét, aki öt mérettől fejelt a kapuba. 1-1

64. p: Az NB I-ben debütáló Debreceni baloldali beadása egy csúsztatás után Bőle Lukácshoz került, aki kapásból ballal a rövid felsőbe lőtte a labdát. 1-2

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A 10. fordulóban a Mezőkövesd Kispestre látogat, míg a Paks a Puskás Akadémia csapatát látja vendégül.
 

 JEGYZŐKÖNYV:
 
OTP Bank Liga, 9. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Paksi FC 1-2 (1-0)

Mezőkövesd, 1200 néző, v.: Antal
gólszerzők: Drazic (1.), illetve Varga B. (56.), Bőle (64.)
sárga lap: Pillár (30.), Cseri (33.), Qaka (43.), Vajda S. (53.), Piscitelli (51.), illetve Kádár (26.), Osváth (31.), Varga B. (90.)
Mezőkövesd Zsóry FC:Piscitelli - Pillár, Lukic, Bobál D. (Kállai, 90.), Vajda S. - Molnár G., Karnyickij, Qaka (Da. Babunszki, 72.), Besirovic - Cseri (Bobál G., 72.) - Drazic
Paksi FC:Nagy G. - Kinyik (Debreceni, 55.), Lenzsér (Szélpál, 77.), Kádár, Osváth - Windecker, Balogh B. - Hahn, Bőle, Szabó B. - Varga B.

Az mti beszámolója:

A hazaiak 35 másodperc után esett, némileg szerencsés gólja megadta az alaphangot a találkozónak. A Mezőkövesd gyors ellentámadásokban bízva visszahúzódott a saját térfelére, a Paks pedig nagy lendülettel támadott az egyenlítésért. Ki is dolgozott néhány nagy helyzetet, de Piscitelli mindig a helyén volt. A félidő második felében sok volt a szabálytalanság, a játékvezető bő húsz perc alatt öt sárga lapot is kiosztott.
A szünet után sem változott a játék képe, a vendégek beszorították ellenfelüket, a házigazdák pedig kontrákból veszélyeztettek. A Paks teljesen megérdemelten fordított szűk tíz perc alatt, majd átadta a területet az ellenfélnek, és magabiztosan őrizte előnyét.

 

Legfrissebb híreink