Mezőkövesd-Paks: szembetűnő hibák, dicsért a Paks edzője - reakciók

Eredménykényszerben játszottak.

Forrás: paksifc.hu

Az NB I 9. fordulójának nyitómérkőzésén a Paks együttese hátrányból fordítva győzte le 2-1-re a Mezőkövesd csapatát. A lefújást követően értékeltek a szakvezetők.

“Az első félidőben is jól játszottunk annak ellenére, hogy nem találtunk be. A szünetben azt kértem, hogy szélen vigyük a labdát, ne íveljünk, játszunk a földön. A cserék is ültek. Gratulálok Debreceni Zalán első mérkőzéséhez, akinek beadása gólt ért. A Mezőkövesd kontrákból veszélyes volt. A meccs képe alapján úgy érzem megérdemelten nyertünk. Büszke vagyok a fiúkra. Odateszik magukat az edzéseken és a mérkőzéseken. Megmutattuk a szívünket. Nagyon értékes három pontot viszünk haza” - értékelt a lefújást követően Waltner Róbert a Paks vezetőedzője. 

“A két gyors gól okozta a vereséget. Nem játszottunk jól azonban azt gondolom, hogy 1-0 nál meccslabdánk volt. Ami szembetűnő, hogy a fejpárbajokban nem vagyunk elég jók. Kiütköztek a hibák elől és hátul is, ami bosszantó. Küzdelmes mérkőzés volt nem volt szép és jó futball. Eredménykényszerben voltunk, sajnálom, hogy nem sikerült nyerni. Építkeznünk kell tovább” - mondta Kuttor Attila a Mezőkövesd vezetőedzője. 

JEGYZŐKÖNYV:
 
OTP Bank Liga, 9. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Paksi FC 1-2 (1-0)

Mezőkövesd, 1200 néző, v.: Antal
gólszerzők: Drazic (1.), illetve Varga B. (56.), Bőle (64.)
sárga lap: Pillár (30.), Cseri (33.), Qaka (43.), Vajda S. (53.), Piscitelli (51.), illetve Kádár (26.), Osváth (31.), Varga B. (90.)
Mezőkövesd Zsóry FC:Piscitelli - Pillár, Lukic, Bobál D. (Kállai, 90.), Vajda S. - Molnár G., Karnyickij, Qaka (Da. Babunszki, 72.), Besirovic - Cseri (Bobál G., 72.) - Drazic
Paksi FC:Nagy G. - Kinyik (Debreceni, 55.), Lenzsér (Szélpál, 77.), Kádár, Osváth - Windecker, Balogh B. - Hahn, Bőle, Szabó B. - Varga B.

Tabella a linkre kattintva érhető el. 

Legfrissebb híreink