Mezőkövesd-MTK: mit tart igazi bravúrnak Pintér Attila?

Biztos benne, hogy nagy ünnep lesz.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

Az utolsó fordulót rendezik meg az NB I 2020/2021-es szezonjában. A 33. forduló nyitányán a Mezőkövesd az MTK csapatát fogadja. A Kövesd jelenleg a nyolcadik helyen áll a tabellán, a fővárosiak pedig 42 pontjuknak köszönhetően a hatodik pozíciót birtokolják. 

A kövesdi vezetőség döntése értelmében a pénteken 20 órakor kezdődő találkozót a védettségi igazolvánnyal rendelkező drukkerek ingyen tekinthetik meg. Pintér Attila szerint nagyszerű lesz a szurkolókkal ünnepelni.

 

"Annak fényében, ahogyan novemberben álltunk, igazi bravúrnak tartom, hogy két fordulóval a bajnokság vége előtt sikerült bebiztosítanunk a bennmaradást. Biztos vagyok benne, hogy nagy ünnep lesz pénteken, felemelő érzés, hogy a szurkolóink előtt ünnepelhetjük meg ezt a szép sikert. Nagyon vártuk már azt a pillanatot, hogy a szurkolók visszatérhessenek a lelátókra és ez nyilván számukra is nagyon fontos.

 

Úgy gondolom, van okunk ünnepelni annak ellenére is, hogy az elmúlt néhány mérkőzés nem úgy sikerült számunkra, ahogy szerettük volna, ugyanakkor mindenhol és mindenkinek egyenrangú ellenfelei voltunk, mindent elkövettünk a lehető legjobb eredmény eléréséért. Több problémánk is volt, ezért várható volt, hogy lesz egy hullámvölgy a játékunkban, ezzel együtt úgy vélem, hogy nagyszerűen helyt álltunk. Természetesen a szezonzárón is mindent elkövetünk majd annak érdekében, hogy győzelemmel tudjuk megörvendeztetni a szurkolóinkat. Az MTK egy nagyon fiatal és jó csapat, ezt bizonyították ebben az esztendőben. Idegenben és hazai környezetben is mindent megtesznek annak érdekében, hogy győztesen hagyják el a pályát. Azt gondolom, nagy küzdelem lesz a 90 perc során, meglátjuk, ki jön ki ebből győztesen. Egy dolog biztos, meg szeretnénk nyerni a találkozót és minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez sikerüljön" - nyilatkozta a Mezőkövesd hivatalos weboldalának Pintér Attila.

A Mezőkövesd-MTK meccs 20 órakor kezdődik. 

KORÁBBAN:

Kövesd-MTK: ugyanazért küzd mind a két csapat - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink