Mezőkövesd-Loki: Supka nagyon keményen kritizált - reakciók

Elgondolkodtató nyilatkozatot adott a mezőkövesdi tréner.

Forrás: Mezőkövesd Zsóry/Facebook (Gál Péter)

Korábban már jeleztük, hogy a Loki 1-0-s győzelmet aratott a Mezőkövesd otthonában, ezzel nagy lépést tett a bennmaradás felé. A találkozó egyetlen gólját Pávkovics Bence szerezte az első félidő végén: 

Supka Attila a lefújás után az M4 Sportnak kemény kritikát is megfogalmazott: 

"Az összpontosítás és a gólok hiányoztak ahhoz, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk. Az első félidőben több lehetőségünk volt, amiből előnyt szerezhettünk volna. Ha ez sikerül, teljesen más meccs lett volna. Az első félidő végén nagyot hibáztunk, és ebből gólt kaptunk. Lehetőséget adtunk ezzel a Lokinak, hogy még inkább visszazárjon. A második félidőben is megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtuk értékesíteni ezeket. Azt mondtam a játékosaimnak, hogy saját magunkat hozzuk nehéz helyzetbe. Amit a múlt héten felépítettünk, azt leromboltuk. A helyzeteket megteremtettük, de nem jól érkeztünk a kapu elé. A széleken meg tudtuk bontani a Lokit, de az utolsó passzok nem voltak jók. Mindenkinek sokkal többet kell kiadnia magából. Lehet itt megsértődni egy-két játékosnak azért, mert kevesebb játéklehetőséget kap, de akár tíz perc alatt kell megragadni a lehetőséget ahhoz, hogy kezdő legyen a csapatban a következő meccsen. Nálunk az a gond, hogy sokan szájjal próbálnak futballozni. Bízom benne, hogy az utolsó két meccsen annyi pontot szerzünk, amivel biztos lesz a bennmaradásunk. Mentálisan sokkal erősebbnek kell lennünk" - mondta a Mezőkövesd vezetőedzője.

Joan Carrillo természetesen boldogabban összegzett a találkozót követően:

"Értékes sikert arattunk egy intenzív mérkőzésen, koncentráltan és nagy akarással futballoztunk. Egy második góllal lezárhattuk volna a mérkőzést, de végül így is sikerült nyerni, és ez fontos győzelem a klub számára" - idézi a trénert a dvsc.hu.

Legfrissebb híreink