Mezőkövesd: közel lehet az újabb erősítés

A játékossal már megegyeztek. Négyen távoznak?

Forrás: mezokovesdzsory.hu

A Mezőkövesd Zsóry klubhonlapján számol be, hogy Guzmics Richárd és Dino Besirovic után meglehet a csapat harmadik téli szerzeménye is. A külföldi élvonalban futballozó játékossal már mindenben megegyeztek, már csak a játékos csapatának kell rábólintania a transzferre, mégpedig január 15-éig, de konkrét nevet még nem árult el a sárga-kék egyesület szakmai igazgatója, Tóth László.

Élő közvetítés az átigazolásokról - élvonalból igazolt a Kécske - NB1.hu

 

Íme a mezőkövesdi klub közleménye:

 "Guzmics Richárd és Dino Besirovic érkezése után még egy támadóval szeretnék megerősíteni a keretet, tudtuk meg Tóth László szakmai igazgatótól. A szakember kiemelte, hogy a védelem és a középpálya erősödött Guzmics és Besirovic leigazolásával, emellett a támadósorba is érkezhet egy új labdarúgó a napokban. Hangsúlyozta, a tárgyalások zajlanak, az érintett külföldi élvonalban futballozó játékos csapatának január 15-éig kell visszajeleznie, hogy beleegyezik-e az átigazolásba, klubunk a játékossal már mindenben megegyezett.

Tóth László megerősítette, hogy Sajbán Miklós, Sajbán Máté, Dombó Dávid és Molnár Gábor iránt is vannak érdeklődők, az ő esetükben is várható előrelépés az elkövetkező napokban.

A szakmai igazgató a tavaszi szezonról elmondta, hasonló szereplést vár, mint ősszel, de minden csapat jelentős erősítéseket hajt, illetve hajtott végre, éppen ezért nagy harc várható a dobogós helyezésekért és a bennmaradásért egyaránt."

Legfrissebb híreink