Mezőkövesd: Király segítsége a bentmaradáshoz

Értékelt a Mezőkövesd trénere.

Forrás:

Nagy lépést tett a bentmadarás felé a Mezőkövesd azzal, hogy idegenben legyőzte a szinte biztosan kieső Haladást. Bár a szombathelyiek szerezték a mérkőzés első gólját, Király Gábor rosszul avatkozott játékba, Holdampf nem tudta átvenni a felé tartó labdát, ami Drazichoz került. Ő köszönte szépen, és a kivetődő hálóőr felett a hálóba emelt. Ez a találat pecsételte meg a csapat sorsát Horváth Ferenc szerint is. Az egyenlítés után 6 perccel Drazic duplázott, és az eredmény már nem változott. 
 
Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője küzdelmes mérkőzésként írta le a találkozót, melynek első félidejében jól futballoztak, és megérdemelten fordítottak. 
 
- Valamit most visszakaptunk a futballtól, de meg is harcoltunk érte – mondta a tréner. 

 
Hozzátette sokszor olyan mérkőzéseken buktak pontokat, amikor ez nem volt benne a játék képében, most viszont egyenlíthetett volna a Haladás. 
 
- Bár ha pontosabbak vagyunk a kapu előtt, kivégezhettük volna őket. De nem így alakult, és még egyszer mondom, azért pattanhatott kifelé az a labda, mert nagyon komolyan küzdöttünk – emelte ki.
 
A kérdésekre válaszolva reményét fejezte ki a vezetőedző, hogy az egyre nagyobb rutinnal majd a befejezések terén is javulnak. Valamint hangsúlyozta Drazic két gólja eldöntötte ezt a mérkőzést, ami annak a gyümölcse, hogy ő is, mint a csapat minden tagja, az összes meccsen megpróbál mindent megtenni.
 

Legfrissebb híreink