Mezőkövesd: két új játékossal erősítettek Pintérék

Hivatalos bejelentés.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

A Mezőkövesd közleménye:

Két új játékossal, Barczi Dáviddal és Manuel Marticcsal erősítette meg keretét együttesünk. Mindketten szabadon igazolható játékosként érkeztek Mezőkövesdre.

BARCZI DÁVID Újpesten nevelkedett és a fővárosi gárdában lett első osztályú játékos. A rutinos, 31 éves támadó középpályásként bevethető labdarúgó ezt követően játszott a belga Sint-Truiden csapatában, majd megfordult Diósgyőrben, Székesfehérváron, a Vasasnál, legutóbb pedig Zalaegerszegen futballozott. A Transfermarkt adatai szerint 158 magyar első osztályú mérkőzésen lépett pályára, 14 gólt szerzett és 22 gólpasszt jegyzett, emellett 9 Európa Liga selejtező meccsen játszott, melyeken kétszer volt eredményes.

MANUEL MARTIC A 25 esztendős, osztrák nemzetiségű Manuel Marticsra védőként és védekező középpályásként egyaránt lehet számítani. Elsősorban osztrák klubokban futballozott, a Behamberg és a Steyr együttesében nevelkedett, majd játszott a Vorwärts Steyr, a St. Pölten és a Rapid Wien együttesében is. Legutóbb Serder Serderovhoz hasonlóan a horvát Inter Zapresic gárdájában futballozott. A Transfermarkt adatai alapján 53 mérkőzésen kapott lehetőséget az osztrák élvonalban, ahol 3 gól és 5 gólpassz szerepelt a neve mellett. Martic szintén játszott a nemzetközi kupaporondon, az Európa Ligában egy selejtezőn és 4 csoportmeccsen lépett pályára.
 

Legfrissebb híreink