Mezőkövesd: játék másnap reggelig, gól nélkül - reakciók, videók

Nem halt meg a szépségben a Paks.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

Mint ismeretes, a Paks csapata 2-0-ra verte a Mezőkövesdet az NB I szombati játéknapján. A lefújást követően a két tréner értékelt.

 

Kuttor Attila (Mezőkövesd): – Nagyon érdekes mérkőzés volt abból a szempontból, hogy az első félidőben azt gondolom, a szezon legjobb játékrészét produkáltuk, aminek sajnos gólokban nem jelentkezett az eredménye. Egy tizenegyes szituációból az ellenfél szerzett vezetést. Fordulás után már nem voltunk ennyire hatékonyak, a második bekapott gól után a felállt védelmet nehezen tudtuk feltörni. Ezután is voltak ugyan még lehetőségeink, de akkor már közel sem annyi, mint az első negyvenöt percben. Ez egy ilyen találkozó volt, szerintem, hogyha reggelig játszunk, akkor sem lőttünk volna gólt, ennek ellenére ma is megtettünk mindent azért, hogy eredményesek legyünk.

 

Tomiszlav Szivics (Paks): – A Mezőkövesd egy nagyon jó csapat, sok nagyon jó játékossal, nem véletlenül várta négy győzelemmel a mai napot. Mi elemeztük őket, és azt beszéltük meg, hogy nem fogunk meghalni a szépségben, hanem olyan taktikát választunk, amivel eredményesek tudunk lenni. Eddig nagyon sok kihagyott helyzetünk volt, de nem ma, ugyanis ezen a napon száz százalékosak voltunk az ellenfél kapuja előtt. Összességében gratulálok a csapatomnak, mert fontos három pontot szereztünk, a Mezőkövesdnek pedig nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban! 

 

EMLÉKEZTETŐ

Mezőkövesd Zsóry FC-Paksi FC 0-2 (0-1)
Mezőkövesd, 2362 néző, v:
 Pintér
gólszerző: Hahn (22., 50., az elsőt tizenegyesből)
sárga lap: Berecz (57.), Katanec (64.), illetve Osváth (30.), Fejes (44.), Bartha (56.), Böde (91.)
Mezőkövesd: Szappanos - Eperjesi, Pillár, Katanec, Vadnai (Vajda, 81.) - Pekár (Molnár, 56.), Karnyicki, Berecz, Cseri - Zivzivadze (Takács T., 56.), Nagy D.
Paks: Holczer - Osváth, Gévay, Fejes, Szabó - Könyves, Papp, Bartha (Fejős, 91.), Balogh (Remili, 83.) - Hahn (Windecker, 71.), Böde
 
Az első félidőben a hazaiak voltak aktívabbak, mégis paksi vezetéssel vonulhattak el a szünetre a felek. Hiába a kövesdiek hét kapura lövése, a vendégek egyetlen próbálkozásból a félidő derekán előnybe kerültek, igaz, némi könnyebbséget jelentett számukra, hogy tizenegyesből adódott lehetőségük bevenni a hazai kaput.

Fordulás után nem sokáig vesztegették az időt a Tolna megyeiek, Hahn öt perc elteltével ezúttal akcióból, fejjel is eredményes volt, így a Paks előnye kétgólosra nőtt. A vendégek a folytatásban is sikerrel tartották távol kapujuktól a kettős cserével felfrissített riválist, és összességében megérdemelten vitték el a három pontot Mezőkövesdről.

Legfrissebb híreink