Mezőkövesd: eldőlt a húzóember sorsa

Fontos bejelentést tettek a kövesdiek.

Forrás:

Molnár Gábor marad a Mezőkövesdnél, a futballista hároméves szerződést kötött a klubbal. Íme a kövesdiek közleménye a megállapodásról:
 
"Megszületett a megállapodás, három évig a Mezőkövesd Zsóry FC játékosa lesz a közönségkedvenc labdarúgó.
 
Amikor néhány nappal ezelőtt megjelent, Tóth László szakmai-igazgatóval készített interjúnkban arról esett szó, hogy a közeljövőben minden kérdésre pontot kíván tenni a klub a nyári játékoskeringő tekintetében, akkor tényleg nem a levegőbe beszéltünk. A péntek reggel is egy remek hírrel indult, hiszen hosszabb egyeztetések után, végre sikerült pontot tenni egy régóta lezárandó ügy végére.
 
Molnár Gábor az elmúlt évben a Puskás Akadémia FC labdarúgójaként kölcsön szerepelt a matyó klubban, és már az előző szezon óta nagyon sokan próbálták maradásra bírni a gólszerzés tekintetében tavalyi második legeredményesebb mezőkövesdi játékost. Nos, valóban jó hírrel tudunk szolgálni, ugyanis a klubvezetés kitartó, és roppantul eredményes munkájának hála, megszületett a megállapodás a két érintett egyesület, valamint a játékos között, aminek értelmében Molnár Gábor hároméves szerződést írt alá régi-új csapatánál, a Mezőkövesd Zsóry FC-nél!
 

Újabb magyar játékos igazolt Ciprusra - NB1.hu

Két év után vált csapatot.

Tóth László szavaira visszatérve, valóban úgy néz ki, egyben marad az előző évadban NB I-es hatodik társaság legnagyobb magja, ami kedvezően hathat az idei eredményességre is. Zárszóként pedig csak annyit jegyeznénk meg, hogy érdemes böngészni a mezőkövesdi kommunikációs csatornákat, mert elméletileg a pénteki napon még lesz szerencsénk bemutatni valakit, aki komoly erőssége lehet a 2019/2020-as alakulatnak…"
 
 

Legfrissebb híreink