Mezőkövesd-DVTK: Kuttor bízik benne, hogy megtanulták a leckét - reakciók

Feczkó: ,,Idegenben, mégis hazai pályán játszottunk."

Forrás: MTI/Vajda János

A Diósgyőr idegenben múlta felül a dobogós Mezőkövesdet egy hajrában szerzett góllal. Kuttor Attila bízik benne, hogy megtanulták a leckét. Feczkó Tamás a szurkolókat dicsérte, szerinte idegenben is hazai pályán játszottak.

Kuttor Attila (Mezőkövesd): ,,Nagyon sajnálom, hogy gólokkal nem tudtuk megörvendeztetni a szurkolóinkat ezen a mérkőzésen. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, nem is emlékszem, olyan hazai mérkőzésre, amikor ennyi lehetőségünk adódott volna. És ahogy az ilyenkor lenni szokott a futballban, az ellenfél - érzésem szerint - egy talált góllal megnyerte a mérkőzést.
A DVTK-nak lövései és pontrúgásai voltak, nálunk pedig még az utolsó percben is 100%-os ziccer maradt ki. Mindkét félidőben rá tudtuk erőltetni az akaratunkat az ellenfélre, persze volt olyan periódus amikor a DVTK veszélyeztetett.
Jól játszottunk, de a futballt gólra játsszák, és nekünk ma nem ment a befejezés, vagy beragadt a labda, vagy nem találtuk el, vagy elakadt, ez egy ilyen nap volt.
Bízom benne, hogy megtanultuk a leckét, és legközelebb az ilyen mérkőzést megnyerjük." (dvtk.eu)

Feczkó Tamás (DVTK): ,,Gratulálok a Mezőkövesd őszi teljesítményéhez, várhatóan dobogón telelnek, és ma is megmutatták, hogy miért!
A mi játékosaink azonban bebizonyították, hogy igazi küzdők, nagy harcosok, és valódi csapatot alkotnak. Orosz Donát 17 és fél évesen élete első élvonalbeli mérkőzését játszotta végig, a szélső védő Vági András pedig belső középpályásként állt helyt. Ilyen felfogatott összeállításban még edzésen sem játszottunk.
Olyan játékosokkal dolgozom, akik napról napra bebizonyítják, hogy értékes emberek, értékes labdarúgók. Ma a legfontosabb feladatunk az volt, hogy szervezett játékkal eltüntessük a sérülések okozta hiányt.
Az utolsó másodpercig bíztunk a sikerben, és ugyan a hazaiak több helyzetet alakítottak ki, a 48. percben mégis ők rúgták ki a gólvonalról a labdát - ez volt a meccs legnagyobb helyzete. A játékosok nagyon akarták a győzelmet, ennek is köszönhető, hogy az utolsó percben képesek voltunk megszerezni a győztes találatot. 
Idegenben, mégis hazai pályán játszottunk, mert nagyon sok szurkoló kísért el minket, és kiváló hangulatot teremtettek, ami nagyban hozzájárult a győzelemehez. Bízom benne, hogy a jövő héten az FTC ellen is hasonló hangulatban játszunk." (dvtk.eu)

A forduló élő eredménykövetése és a gólok története a linkre kattintva olvasható.

Legfrissebb híreink