Mészáros Lőrinc Budapesten épít stadiont?

Az RTL Klub szállította a történetet.

Forrás: bvsc.hu

Az NB III Keleti csoportjában szereplő BVSC-Zugló új stadiont kaphat - erről a Blikk ír, a lap az RTL Klubra hivatkozik.

A cikkből a következő bekezdéseket változtatás nélkül közöljük:

"A létesítmény az RTL beszámolója szerint egy 1999 fősre tervezett épület lesz, mely fedett lelátóval, drénezéssel, öntözéssel, pályafűtéssel ellátott élőfüves futballpályával, valamint kiegészítő műfüves zónával fog rendelkezni, ez azonban nem minden.

A sporttelepen ugyanis az új futball stadion mellett épül egy bruttó 4300 négyzetméteres, multifunkciós versenycsarnok 432 fős fedett lelátóval és napelem-rendszerrel, valamint egy új küzdősport edzőcsarnok is, mely körül utakat, parkolókat, illetve zöldfelületeket alakítanak majd ki.

A „BVSC-Zugló Sportcentrum Komplex Fejlesztése keretében: Labdarúgó Stadion, Többfunkciós Versenycsarnok, Küzdősport Edzőcsarnok és kapcsolódó külső létesítmények építése” tárgyban kiírt közbeszerzést, nettó 22 milliárd forintos ajánlattal a Fejér B.Á.L. Zrt. és az Építő- és épületkarbantartó (Épkar) Zrt. alkotta konzorcium nyerte el.

A Fejér B.Á.L. Zrt. Mészáros Lőrincék családi cége, így a milliárdos üzletember egy újabb komoly itthoni beruházáshoz adhatja a nevét" - olvasható a Blikk cikkében.

Újabb futballstadiont épít Mészáros Lőrinc

 

 

A BVSC egyébként az első helyen áll az NB III Nyugati csoportjában. A gárda 20 meccs alatt 50 pontot szerzett. 

Csatlakozz az NB1.HU ÚJ FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ és szavazz a Magyar Aranylabda közönségszavazásán. Lesznek majd olyan híreink, képeink, videóink, amiket a csoportban előbb láthattok majd, mint a honlapon. Csatlakozni erre a linkre vagy a poszton a képre kattintva lehet!

Legfrissebb híreink