Mesterhármast lőtt a sajtó szerint eligazoló kispesti csatár

Budapest – Nem az számít, hogy a játékos menne.

Forrás:

Nem lehetett az elmúlt pár napban szörfözni úgy a neten, hogy az érdeklődő ne találkozott volna szembe azzal a hírrel, hogy a kispestiek támadója, Dark Kabangu a télen távozik a Honvédtól.

Annyi alapja volt a sztorinak, hogy a játékos kiposztolta az Instagramra, hogy az edző miatt lécelne, mert nem játszik. Mint akkor írtuk, a Messi és a Ronaldo (és még nagyon sokan) érdekes módon viszont mindig játszanak…

Szóval Kabangu menne, de az ügyében kapcsolatban fontos tényező a feledés homályába merült. A játékost szerződést köti a Honvédhoz, így a kispestiek megtehetik, hogy annak a lejártáig nem engedik el, vagy majd valamikor eladják, hogy pénzük is legyen belőle. De ezt nem kell most télen megtenniük, csak akkor, ha megfelelő ajánlatot kapnak érte.

A klubok tudják fegyelmezni a renitens játékosokat, amivel ha nem is feltétlenül jobb teljesítményre, de jobb belátásra, azaz jobb hozzáállásra mindenképpen tudják ösztönözni őket.

Vasárnap például Kabangu mesterhármast ért el, igaz, hogy az NB III-ban, de eddig nem arról szólt a kispesti pályafutása, hogy bármilyen jellegű meccseken szórta volna a mesterhármasokat. A Honvéd honlapja így mesélte el élő közvetítésében a mérkőzés góljait:

Bp. Honvéd-MFA - Mórahalom VSE   4-0 (2-0)
Bozsik-stadion, 100 néző.

Játékvezető: Gaál Gyöngyi (Legeza László, Bati Norbert)
Gólszerzők: Kabangu (26, 38, 64.), Herjeczki (84.)
Sárga lap: Nemes 31.
BHFC: Horváth A. - Barta, Nemes, Fehér, Gergényi - Herjeczki, Hegedűs, Bodrogi, Király Á. - Bíró Á., Kabangu. Vezetőedző: Pisont István
MVSE: Krnács - Lászik, Puskás, Busa, Zámbó, Htabovszki, Pócs T., Magyar, Podonyi, Pócs D., Fodor. Vezetőedző: Vojnic-Zelic Sasa
 
26' Hegedűs jobbról beadott szögletét Kabangu közelről lőtte a jobb kapufa mellé, 1-0

38' A Mórahalom térfelén az egyik színtévesztő vendégjátékos Kabangunak passzolt, aki megköszönte az ajándékot és néhány lépés után a tehetetlen kapus mellett megszerezte a második gólunkat, 2-0.

64' Hegedűs balról ívelt be szögletet, az időközben erőt gyűjtött Kabangu 5 méterről fejelte kapura, Krnács még belekapott, de a gólt nem tudta megakadályozni, 3-0.

84' Parádés gól! Pisont remek ütemben ugratta ki Herjeczkit, aki eltolta a labdát a kimozduló kapus mellet, és bár egy kicsit kisodródott, de biztosan lőtte ki a jobb alsó sarkot, 4-0”

Nyilasi elmondta, kit tart Gera utódjának - NB1.hu

Nyilasi elmondta, kit tart Gera utódjának

Legfrissebb híreink