Mesterhármas: Böde tarthatatlan volt - reakciók

Megmutatkozott a különbség, ám valami nem tetszett a mesternek.

Forrás: paksifc.hu

Mint arról beszámoltunk, a Paks csapata kiváló játékkal 7-1-re verte a Salgótarjánt, így továbbjutott a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé. A lefújást követően a paksiak közül a mesterhármasig jutó Böde Dániel, valamint Tomiszlav Szivics vezetőedző értékelt.

Beszámoló a szerdai Magyar Kupa-mérkőzésekről - eredmények - NB1.hu

 

"Egy nagyon szimpatikus és rendkívül szervezett csapat ellen játszottunk, azonban a három osztálynyi különbség hamar megmutatkozott. Azért jöttünk, hogy ellentmondást nem tűrően továbbjussunk, ezt el is értünk, készülhetünk a fontos, hétvégi bajnokinkra.

Gólt rúgni mindig jó, ezek a találatok pedig most talán egy kis önbizalmat adnak a folytatásra" - mondta Böde.

 

„Egy sima mérkőzést játszottunk Salgótarjánban, és hoztuk a kötelező továbbjutást.

Az egész mérkőzést végig kontroll alatt tartottuk, nem lett volna szabad gólt kapnunk, de sajnos egy becsúszott.

 

Elértük a mai napi célunkat, ami az volt, hogy a legjobb harminckét csapat közép kvalifikáljuk magunkat. Megyünk tovább, innentől a következő, bajnoki összecsapásunkra készülünk” - fogalmazott Szivics.

Salgótarjáni BTC (Nógrád megyei I.)–Paks 1-7

 

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 700 néző. Vezette: Szigetvári Márk (Punyi Gyula, Deme Rajmund)
SALGÓTARJÁN: Végh N. – Bakos B., Simó A., Grajzel, Szeles P. – Tarlósi P., Tóth M. (Bata, 66.), Sárközi, Illés E., Novák N. (Tarlósi M., 32.) – Gazdag B. (Boros A., 82.)
Edző: Rubint Richárd
PAKS: Rácz G. – Kelemen D. (Kulcsár D., a szünetben), Lenzsér (Poór, 65.), Fejes A. (Gévay, 65.), Bor – Kecskés T., Windecker – Fejős, Balogh B., Báló – Böde
Vezetőedző: Tomiszlav Szivics
Gólszerző: Böde (0–1) a 12., Windecker (0–2) a 36., Gazdag B. (1–2) az 50., Balogh B. (1–3) az 56., Böde (1–4) a 65., Böde (0–5) a 75., Bor (1–6) a 85., Poór (1–7) a 90. percben

Legfrissebb híreink