Mervó Bencének újabb lengyelországi kérője van

Wroclaw – A Slask Wroclaw valószínűleg nem engedheti meg magának a jelenlegi megállapodás véglegesítését.

Forrás: Slaskwroclaw.pl

A svájci FC Sion kötelékébe tartozó, de kölcsönjátékosként a Slask Wroclawban futballozó Mervó Bence a Gazeta Wroclawska információi szerint rákerült a Cracovia kívánságlistájára.

 

Az ötszörös bajnok krakkói klub – II. János Pál pápa kedvenc csapata, egyben a Wisla ősi riválisa – a harmadik helyen áll a bajnokságban, és jó esélye van rá, hogy kivívja az európai kupaindulás jogát. A Gazeta Wroclawska szerint a Cracovia a nyári átigazolási időszakban a január végén az angol Readingnek eladott lett Deniss Rakels helyére keres csatárt.

 

Mervó mellett a Cracovia másik kiszemeltje a Miedz Legnica támadója, Mateusz Szczepaniak, aki a Podbeskidzie Bielsko-Bialában szerepel kölcsönben. A Nemzeti Sport Online Lengyelországból származó információi szerint a Cracoviának nem jelentene gondot Mervó kivásárlása a sioni szerződésből, a Slask Wroclaw viszont valószínűleg nem engedheti meg magának a megszerzését, azaz megállapodása véglegesítését. Mervó neve a lengyel sajtóban a Legia Warszawánál is felvetődött.

 

A fiatal magyar csatár eddig hét bajnoki mérkőzésen négy gólt szerzett és egy gólpasszt adott a Slask színeiben, kiváló formában futballozik – a lengyel ligánál bekerült az áprilisi Hónap játékosa-szavazás tíz jelöltje közé.

Legfrissebb híreink